JakubAsgard Vloženo 24. Červen 2020 Vloženo 24. Červen 2020 Zdravím, netušíte někdo jaký je rozdíl v napájení mezi zapalovačem a USB konektorem? Jsou oba pod napětím stále (i s vypnutým zapalováním) nebo je to odlišné? Jde mi o zapojení kamery, ve Fabii jsem ji měl v zapalovači, ale pak natáčela 24/7 a občas mi i auto zahlásilo, že má vybito... Chtěl bych se tomuto vyhnout. Díky. Citovat
marvit Vloženo 24. Červen 2020 Vloženo 24. Červen 2020 Zdar , zapalovač je určitě pod napětím pořád.Taky jsmem kutil jak zapojit kameru nakonec jsem to zapojil podle tady toho návodu. https://forum.skodahome.cz/topic/150782-zapojen%C3%AD-dash-cam-kamery-ve-scale/ Citovat
Adarko Vloženo 28. Srpen 2020 Vloženo 28. Srpen 2020 Ahojte ,v náväznosti na túto problematiku si dovolím informovať a zároveň sa spýtať, či už niekto riešil, teda si dal domontovať do Kamiqa originálné vnútorné spätné zrkadlo s konektorom usb - c. Zatiaľ som sa dočítal iba o novej Octavii, Karoqu, Suberbe a Kodiaqu. Samozrejme by som mal aj ja záujem o toto, nakoľko nebudem a nechcem ťahať káble na kamerku kade tade. Ak máte niekto skúsenosť, podeľte sa . Vďaka. ivča Citovat
Mikoho Vloženo 29. Srpen 2020 Vloženo 29. Srpen 2020 Ja som to riešil podobne ako je hore uvedený odkaz. USB C je naič konektor dal by som ho zrušiť. Je nestabilný pri prehrávaní hudby a keď som pripojil kameru, tak kamera písla,že dáta sú pripravené. Také niečo. Som rád,že ide telefon bezdrátovo :) Citovat
Adarko Vloženo 30. Srpen 2020 Vloženo 30. Srpen 2020 Vďaka za skúsenosti. Počkám na odpoveď zo Škodovky, či sa to nedá to zrkadlo vymeniť za to s konektorom USB. Prevodník z C čka na iný nie je problém. ivča Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.