phunix Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 marne hledam na internetu dp pro yetiho, zapadlo mi cidlo parkovaciho senzoru do narazniku, takze ho potrebuju sundat... nemel by nekdo navod jak presne na to? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 se podívej do etky tam je to pěkně vyobrazeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Napiš mi e-mail do SZ . Návod ti pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Musí při montáži zadních parkovacích senzorů dolů celý nárazník a nebo stačí sundat jen ta dolní stříbrná část? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Musí celý nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Demontovat musíš postupně : 1) obě zadní skupinové svítilny 2) vycvaknout krycí lišty pod nimi 3) 3+3 šrouby v podbězích kol 4) spodní nýty (5x) 5) matice pod krycími lištami 6) vysunout nárazník dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Už v květnu mi Milan13 poslal návod na demontáž nárazníku a je opravdu i pro blbý, včetně fotek. Za půl hodinky byl dole, ale nyní mě zahnal déšť domů. Do garáže se mi moc nechce, neotevřu v ní pořádně dveře kufru, strop má 195cm. Co zatím nevím je to, kudy se dostanu s kabely do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Už v květnu mi Milan13 poslal návod na demontáž nárazníku a je opravdu i pro blbý, včetně fotek. Za půl hodinky byl dole, ale nyní mě zahnal déšť domů. Do garáže se mi moc nechce, neotevřu v ní pořádně dveře kufru, strop má 195cm. Co zatím nevím je to, kudy se dostanu s kabely do auta. Sežeň si kus polystyrenu, který bude vyšší než je kryt na ostřikovači zadního stěrače. V garáži opatrně otevřeš 5. dveře, na hranu položíš polystyren a necháš opřít o strop. No a můžeš pracovat až do pondělního rána v kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Demontovat musíš postupně : 1) obě zadní skupinové svítilny 2) vycvaknout krycí lišty pod nimi 3) 3+3 šrouby v podbězích kol 4) spodní nýty (5x) 5) matice pod krycími lištami 6) vysunout nárazník dozadu světla se nemusí sundávat (teď jsem dělal tažný - ověřeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yetiboyx2 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Zdravím, mal som malu koliziu s obrubníkom na parkovisku a ostala po tom pamiatka na mojej škodovke a potreboval by som poradiť. Outdoor ma zadný narazník zložený z troch častí taký strieborný spodný kryt, plastový medzikus a nakoniec ten vrchný lakovaný diel. v mojom prípade si to zlízli len ten strieborny a čierny plastový, tak sa chcem opýtat či sa daju tieto diely demontovať aj bez toho aby isiel dole celý nárazník resp. za nejaký návod by som bol veľmi vďačný. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Viz dílenská příručka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yetiboyx2 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 nieje to náhodou len na predfacelift??..tie nárazniky sa trocha líšia...a práve to čo chcem vedieť na predfacelifte nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Ne, je tam i FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yetiboyx2 Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Jasne moja chyba nevšimol som si , veľká vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Zdravíčko, mám podřený zadní nárazník, na dost místech, už jsem dostal nějaké tipy že se to dá opatrně přestříknout bodynou aby to udělalo původní strukturu, ale barva bude jiná zase, zkoušeli jste to už někdo? Kdyžtak mi nezbyde než koupit nový, ale ta cena . . . Na bazoši nabízí frajer za 2000Kč nový, ale už i na fotce ho fotí na venkovní dlažbě a je podřený . Ještě mě napadlo černidlo na plasty jak by se s tím popralo, celý nárazník tím natřít a pak vyleštit, že by se schovaly škrábance Díky za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 nicim to nestrikej bud to nejak horkovzduskou skusit zamaskovat a pak natrit nejakym ozivovacem,cernidlo nevim co myslis ale asi neco jak krem na kanady odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Nevím jak bych horkovzduškou udělal ten hrubý povrch,a černidlo mě napadlo právě něco jako je na Kanady třeba, něco co by oživilo a zabarvilo ten plast, udělám tím všechny plasty a mohlo by to splynout.Jsem z Třebíče,mám to v profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 otázkou je, jak ho máš odtřený. Ta horkovzduška se dá použít na částečné maskování rýh - trochu se to slije a sjednotí s okolím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Asi se dřela obě auta co vezli na vleku o sebe,protože to je po celé šířce nárazníku od krajního ke druhému krajnimu čidlu,takové ryhy cikcak 5cm nahoru a dolů,zítra vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 jeden asi docela pouzitelny bych mohl mit,nahod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 zadna hruza,zkus to proohrat horkovzduskou a pak zkus nejaky ten pripravek na obnovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walleyman Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Na tohle ti žádné vodičky silikónky a oživovače nepomůžou, jedině si zkus někde dole kde to není vidět otřepy opatrně strhnout 800 papírem pod vodou, vysušit a horkovzduškou opatrně "natavit" aby se to slilo ... já osobně byc se na to ´vykašlal a pořídil nový/jetý nárazník. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walleyman Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Vodičky a silikonky (oživovače)jsou totiž většinou ředitelné vodou ... takže první déšť/myčka a můžeš znovu oživovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Ale černidlo na kanady je voděodpudivé ne? zkusím to tou horkovzduškou, horší to snad nebude a kdyžtak koupím jiný, jen nový je 8000Kč, možná by se s tím ani nemuselo nic dělat, jen to začernit, zítra zapátrám v botníku co tam máme za skvosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.