juraj79m Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Zdravím Vás, viete mi niekto poradiť, prečo sa spolujazdcove dvere tak ťažko otvárajú? Teda samotné dvere idú ľahko, aj zdnuka sa otvárajú v pohode, ale zvonku musím dosť silno trhnúť kľučkou, aby sa dvere otvorili. Manželka to dosť vadí. Auto je už po záruke. Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 @juraj79mTahat za kliku kolmo. Některé zámky snesou i šikmo nahoru. Tedy jestli to je takto míněno. Protože pak pokud spolujezdec v úzké mezeře má problém, taha za kliku a dveře se neotevřou. Mam tento problém po výměně zámku v pp dveřich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Tiež som s tým mal problém na spolujazdcovej strane, nikto nevedel otvoriť dvere. Všetci totiž kľučku ťahali ako bolo spomínané šikmo nahor. Keď ja som ťahal kolmo alebo šikmo nadol, všetko fungovalo. Bol som s tým v servise, auto mali vzadu cca 5min, niečo tam namazali a už vyše roka to ide celkom fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 2. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Áno mám presne ten problém, keď sa ťahá šikmo nahor, tak nejdú otvoriť vôbec. Keď rovno alebo šikmo nadol tak idú, ale aj aj tak ťažšie... Ostatné dvere idú ľahko aj keď sa ťahá šikmo nahor. Nechápem čo to môže spôsobovať, a či sa to dá vyriešiť aj bez návštevy servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Musí se rozdělat dveře a poštelovat a promazat zámek nebo vyměnit. Tedy servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 (editace) Po koupi ojeté f3 jsem zjistil že dveře spolujezdce jdou celkově z tuha. Pomohl olej přímo do zámku z venku bez rozebírání a po pár opakováních v pohodě. Uzavřel jsem to tak že původní majitel je moc nepoužíval. Editováno: 2. Červenec 2020, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 3. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 před 20 hodinami, zwan napsal: Po koupi ojeté f3 jsem zjistil že dveře spolujezdce jdou celkově z tuha. Pomohl olej přímo do zámku z venku bez rozebírání a po pár opakováních v pohodě. Uzavřel jsem to tak že původní majitel je moc nepoužíval. Aký olej, môže byť aj WD40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Wd40 nieje olej, ked chces pouzi to, ale asi tak za tyzden pouzi nejaky normalny mazaci sprej na panty, alebo motorovy olej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 (editace) přesně tak, toto všemocné WD není na mazání vůbec vhodné, jo na čištění zbraně je super, ale je "suché" a vhodné jen na "rozhýbání". Všechny panty a mechanismy zavírání dveří mažu už roky běžným mazacím olejem, nebo vazelínou a olejem FAB na zámky, vše je ke koupi ve spreji. Editováno: 3. Červenec 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Použil jsem olej gt85 ale obecně asi cokoliv ne WD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Tak už sa otvárajú úplne ľahko a ťahať môžem aj šikmo hore, netrebalo nič rozoberať, len som do zámku a pod kľučku nastriekal WD40. Asi tam bolo niečo stuhnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.