Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bolero, Amundsen, Columbus MBI2 firmware update MST2_EU_SK_ZR_P0478T

Doporučené odpovědi

V tom odkaze to po mě chce uživatelské jméno a heslo :-(

Vlevo je napsáno, že jméno je "guest" a heslo také "guest" :) 

Díky moc :-)

Zdravím,

Chtěl jsem se zeptat,jak doclílím nového menu v Boleru? díky moc.

sfdfsf.jpg

@Robert Fox na Bolere je potrebné upraviť pamat cez PC a az potom updatovat..

před 4 hodinami, wlado93 napsal:

@Robert Fox na Bolere je potrebné upraviť pamat cez PC a az potom updatovat..

Aktualizaci jsem udělal a nic :-(  myslíte že úpravu si dokážu udělat sám na pc? jestli ano jestli nevíte postup? díky za vaší odpověď. :-)

Vím, že na mibsolution, jak jsem posílal odkaz, tak tam je soubor "ZR_AplineSkins_WithCP", což by mělo být právě to menu, které je žádáno, ale jestli to nemůže nenávratné poškodit jednotku, to netuším. Píšou tam, že je to riskantní. 

Je to připravené jako klasický update FW/SW rádia, takže postup bude úplně stejný, jako pro klasickou aktualizaci. 

Ke stažení je zde: mibsolution.one

Soubor: ZR_AplineSkins_WithCP

Upraveno od Krosta

Dajte si pozor na tieto skiny... Su určené len pre FW z ktorého su upravene.. T.j. Ak su zo 4xx FW tak 3xx ti zamrzne pri spustani...

A urcite nepojdu nainstalovat na Bolero, su urcene pre discover media/amundsen.

No ked myslis ze to das sam tak si najprv pozri co je BDM, tak sa pamat k PC pripaja.

Upraveno od wlado93

Jo, tak ono tam v metainfo je napsané, na které SW Train se to dá nainstalovat, takže jestli to někdo udělal zodpovědně, tak ty jednotky, které to brickne určitě, nebudou v seznamu, ale kdo ví jak to kdo dělal a hlavně jak zodpovědně.

Osobně jsem to, že je to riskantní, zmínil, protože je tam opravdu velké riziko. Já osobně bych to nepoužil, i kdybych to menu tam hrozně moc chtěl :D 

nie je to "nove" zobrazenie menu v mriezke dostupne nahodou v novom skine? teda podmienka Bolero SW 366 a kodovanie VCDS?

Nie nove menu v mriežke ma skoda az od 4xx FW. Ten co ty pises ma len to modernejšie kolotocove ale nie dlzdice 

VW a seat maju to dlazdicove uz od verzie 3xx ale skoda az so 4-kovym FW.

A ku vhodnosti skinu, nie nie je to oddelene verziou train. Zoberie to kazda technisat navigacna jednotka.

Upraveno od wlado93

Všem moc děkuji za vaše odpovědi :-) což radši riskovat nebudu :-( holt si to někdě nechám udělat :-( díky všem :-)

Není tady někdo kdo by mi udělal to nové menu na bolero? Kladno,Praha a akolí? díky :-)

• 4 týdny později...

Zdravím,

Chci se zeptat jaká je poslední aktualizace ws na Bolero? já mám poslední aktualizaci sw 369,

Jsou novější?jestli ano tak jaká je poslední aktualizace sw? děkuji moc. :-)

Pro 03xx je 0369 poslední verze. Jinak celkově nejnovější je P0480T pro ŠKODA_ZR, ale co jsem zatím kde četl, tak přechod mezi různými verzemi na této úrovni (01xx-02xx-03xx-04xx-05xx) není tak jednoduché a prý je snadné tu jednotku nenávratně poškodit. Asi stejný problém jako při pokusu tam nahrát ten vzhled nového menu :D 

Osobně jsem ale nikdy žádnou jinou jednotku, jak Columbus, neaktualizoval.

před 9 minutami, Krosta napsal:

Pro 03xx je 0369 poslední verze. Jinak celkově nejnovější je P0480T pro ŠKODA_ZR, ale co jsem zatím kde četl, tak přechod mezi různými verzemi na této úrovni (01xx-02xx-03xx-04xx-05xx) není tak jednoduché a prý je snadné tu jednotku nenávratně poškodit. Asi stejný problém jako při pokusu tam nahrát ten vzhled nového menu :D 

Osobně jsem ale nikdy žádnou jinou jednotku, jak Columbus, neaktualizoval.

Díky moc :-)

• 3 týdny později...

Udravím,chtěl jsem se zeptat,pořídil jsem si jednotku Amundsen a mám tam SW478,nevíte někdo jaký je poslední SW? Díky moc za odpovědi :-)

Předpokládám, že to je MST2_EU_SK_ZR, takže MU480 :) 

• 2 týdny později...

Zdravím,

rád bych aktualizoval Amundsen jednotku v O3fl. Především z důvodu, že mi připojení na Android Auto poměrně často padá - na telefonu nejnovější verze.
Jednotka je verze MST2_EU_SK_ZR_P0468T.

Získám něco tím, když použiji verzi 0478 případně 0480..?

Jednotka si novou verzi "vezme" z SD karty nebo je instalace nějak náročná..?

Dík

• 1 měsíc později...

Zdravím chtěl bych se zeptat zda je tady někdo ze severní Moravy schopný nahrát nový firmware. Mám Amundsen H30 verzi 3.6xx a chtěl bych nahrát verzi 4.xx

Díky moc

• 2 měsíce později...
V 28. 3. 2022 na 10:32, Bergerov napsal:

Zdravím chtěl bych se zeptat zda je tady někdo ze severní Moravy schopný nahrát nový firmware. Mám Amundsen H30 verzi 3.6xx a chtěl bych nahrát verzi 4.xx

Díky moc

ahoj,

sehnal jsi někoho?

sám bych potřeboval

Jižní část severomoravského kraje (Vsetín) případně na víkend jedu do Jeseníků

• 1 měsíc později...

Ahoj. Zkoušel, nebo jde SW MST2_EU_SK_ZR_P0468T na jednotce Discover Media? V origo VW SW není ZR ale PQ. Nebo lze nějak jednoduše nahrát skin Škoda do MST2_EU_VW_PQ_P0478T? OEM číslo je 5C0035680G. 

Ahoj. Nie nepojde to. Ani to neskusaj. PQ a ZR sú iné.

Vies ale dat ZR HMI do PQ. HMI je skin. Vies dat aj bootlogo skoda.

Upraveno od wlado93

Wlado93

O.K. díky, dobré vědět. Nevíš jestli je někde takový SW už upravený ( vzhled škoda, ale PQ VW základ )? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.