Robert Fox Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 V tom odkaze to po mě chce uživatelské jméno a heslo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Vlevo je napsáno, že jméno je "guest" a heslo také "guest" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Díky moc :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Zdravím, Chtěl jsem se zeptat,jak doclílím nového menu v Boleru? díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 @Robert Fox na Bolere je potrebné upraviť pamat cez PC a az potom updatovat.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 před 4 hodinami, wlado93 napsal: @Robert Fox na Bolere je potrebné upraviť pamat cez PC a az potom updatovat.. Aktualizaci jsem udělal a nic :-( myslíte že úpravu si dokážu udělat sám na pc? jestli ano jestli nevíte postup? díky za vaší odpověď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 (editace) Vím, že na mibsolution, jak jsem posílal odkaz, tak tam je soubor "ZR_AplineSkins_WithCP", což by mělo být právě to menu, které je žádáno, ale jestli to nemůže nenávratné poškodit jednotku, to netuším. Píšou tam, že je to riskantní. Je to připravené jako klasický update FW/SW rádia, takže postup bude úplně stejný, jako pro klasickou aktualizaci. Ke stažení je zde: mibsolution.one Soubor: ZR_AplineSkins_WithCP Editováno: 1. Březen 2022, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 (editace) Dajte si pozor na tieto skiny... Su určené len pre FW z ktorého su upravene.. T.j. Ak su zo 4xx FW tak 3xx ti zamrzne pri spustani... A urcite nepojdu nainstalovat na Bolero, su urcene pre discover media/amundsen. No ked myslis ze to das sam tak si najprv pozri co je BDM, tak sa pamat k PC pripaja. Editováno: 16. Prosinec 2021, autor: wlado93 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Jo, tak ono tam v metainfo je napsané, na které SW Train se to dá nainstalovat, takže jestli to někdo udělal zodpovědně, tak ty jednotky, které to brickne určitě, nebudou v seznamu, ale kdo ví jak to kdo dělal a hlavně jak zodpovědně. Osobně jsem to, že je to riskantní, zmínil, protože je tam opravdu velké riziko. Já osobně bych to nepoužil, i kdybych to menu tam hrozně moc chtěl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 nie je to "nove" zobrazenie menu v mriezke dostupne nahodou v novom skine? teda podmienka Bolero SW 366 a kodovanie VCDS? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 (editace) Nie nove menu v mriežke ma skoda az od 4xx FW. Ten co ty pises ma len to modernejšie kolotocove ale nie dlzdice VW a seat maju to dlazdicove uz od verzie 3xx ale skoda az so 4-kovym FW. A ku vhodnosti skinu, nie nie je to oddelene verziou train. Zoberie to kazda technisat navigacna jednotka. Editováno: 16. Prosinec 2021, autor: wlado93 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Všem moc děkuji za vaše odpovědi :-) což radši riskovat nebudu :-( holt si to někdě nechám udělat :-( díky všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Není tady někdo kdo by mi udělal to nové menu na bolero? Kladno,Praha a akolí? díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Zdravím, Chci se zeptat jaká je poslední aktualizace ws na Bolero? já mám poslední aktualizaci sw 369, Jsou novější?jestli ano tak jaká je poslední aktualizace sw? děkuji moc. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Pro 03xx je 0369 poslední verze. Jinak celkově nejnovější je P0480T pro ŠKODA_ZR, ale co jsem zatím kde četl, tak přechod mezi různými verzemi na této úrovni (01xx-02xx-03xx-04xx-05xx) není tak jednoduché a prý je snadné tu jednotku nenávratně poškodit. Asi stejný problém jako při pokusu tam nahrát ten vzhled nového menu Osobně jsem ale nikdy žádnou jinou jednotku, jak Columbus, neaktualizoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 před 9 minutami, Krosta napsal: Pro 03xx je 0369 poslední verze. Jinak celkově nejnovější je P0480T pro ŠKODA_ZR, ale co jsem zatím kde četl, tak přechod mezi různými verzemi na této úrovni (01xx-02xx-03xx-04xx-05xx) není tak jednoduché a prý je snadné tu jednotku nenávratně poškodit. Asi stejný problém jako při pokusu tam nahrát ten vzhled nového menu Osobně jsem ale nikdy žádnou jinou jednotku, jak Columbus, neaktualizoval. Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Udravím,chtěl jsem se zeptat,pořídil jsem si jednotku Amundsen a mám tam SW478,nevíte někdo jaký je poslední SW? Díky moc za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Předpokládám, že to je MST2_EU_SK_ZR, takže MU480 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loop342 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Zdravím, rád bych aktualizoval Amundsen jednotku v O3fl. Především z důvodu, že mi připojení na Android Auto poměrně často padá - na telefonu nejnovější verze. Jednotka je verze MST2_EU_SK_ZR_P0468T. Získám něco tím, když použiji verzi 0478 případně 0480..? Jednotka si novou verzi "vezme" z SD karty nebo je instalace nějak náročná..? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Zdravím chtěl bych se zeptat zda je tady někdo ze severní Moravy schopný nahrát nový firmware. Mám Amundsen H30 verzi 3.6xx a chtěl bych nahrát verzi 4.xx Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 V 28. 3. 2022 na 10:32, Bergerov napsal: Zdravím chtěl bych se zeptat zda je tady někdo ze severní Moravy schopný nahrát nový firmware. Mám Amundsen H30 verzi 3.6xx a chtěl bych nahrát verzi 4.xx Díky moc ahoj, sehnal jsi někoho? sám bych potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 Jižní část severomoravského kraje (Vsetín) případně na víkend jedu do Jeseníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Ahoj. Zkoušel, nebo jde SW MST2_EU_SK_ZR_P0468T na jednotce Discover Media? V origo VW SW není ZR ale PQ. Nebo lze nějak jednoduše nahrát skin Škoda do MST2_EU_VW_PQ_P0478T? OEM číslo je 5C0035680G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 (editace) Ahoj. Nie nepojde to. Ani to neskusaj. PQ a ZR sú iné. Vies ale dat ZR HMI do PQ. HMI je skin. Vies dat aj bootlogo skoda. Editováno: 15. Červenec 2022, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Wlado93 O.K. díky, dobré vědět. Nevíš jestli je někde takový SW už upravený ( vzhled škoda, ale PQ VW základ )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.