Michal55 Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) Ahoj. Při výměně rozvodů jsem narazil na vůli v uložení ojnice na klikovém hřídeli. Je tohle v pořádku? V ETCE jsem nenašel vymezovací podložky, které by tam eventuélně chyběly. Umí to někdo fundovaný (ten, kdo motory opravuje) říct? https://youtu.be/xqi_7Y6uzoU Děkuji. Editováno: 14. Červenec 2020, autor: Michal55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 klepkalo to studené predtým ? ak to bolo inak ticho tak neriešiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) Na volnobehu to neklepe. Jen za jízdy to trochu klepe. Jen nevím, jestli to je tím. Právě nevím, jestli je ta vůle normální, nebo ne. Je to moje první TSI, tak ještě zjišťujem, co je normální zvuk a co už ne. Editováno: 14. Červenec 2020, autor: Michal55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Choseu Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Ta axiální vůle je vpořádku,horší by to bylo s radiální vůlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 15. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.