Červenec 26, 20205 r Skúsenosť nemám ale v oblasti úprav DSG prevodoviek by to mala byť asi naj firma.
Srpen 18, 20205 r Dle webu vypadá TVS slibně. Já mám softverovou úpravu DSG DQ381 - konkrétně zvýseni otáček pro řazení u D režimu od @motorpower a naprostá spokojenost.
Srpen 19, 20205 r Je cítit více sily, když se motor pohybuje ve vyšších otáčkách? Mne přijde E úplně mrtvé, postupně se rozjíždí při proslapnuti na podlahu. D je lepsi, ale žádná raketa. S je o vesmír jinde, akorát se pak většina posádky boji, že dle zvuku jede rally a chci je zahubit :-) tj. Uvital bych kdyby poladene D a E bylo o něco živější.
Srpen 26, 20232 r Nemáte, někdo zkušenosti s laděním DSG u X Tuning? Mám Kodiaq tdi 110 kw 4x4 z roku vyroby 2022 a zvažuji úpravu DSG bez úpravy motoru. Důvod je podtáčení převodovky. Ve městě při 50 km/h řadí 5 a tu drží klidně při 1200 otáčkách a motor začne dunět a vibrovat. Je to hrozné. Stejně tak rozjíždění jako s gumou na plynu není úplně příjemné. Jezdím na D-čko na S-ko jezdit nechci, to tam zase zbytečně cpe vysoké otáčky. Díky za zkušenosti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.