Jocker_ Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Zdarec, někdo zkušenosti s úpravou DSG od TVS engineering? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Skúsenosť nemám ale v oblasti úprav DSG prevodoviek by to mala byť asi naj firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Dle webu vypadá TVS slibně. Já mám softverovou úpravu DSG DQ381 - konkrétně zvýseni otáček pro řazení u D režimu od @motorpower a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Je cítit více sily, když se motor pohybuje ve vyšších otáčkách? Mne přijde E úplně mrtvé, postupně se rozjíždí při proslapnuti na podlahu. D je lepsi, ale žádná raketa. S je o vesmír jinde, akorát se pak většina posádky boji, že dle zvuku jede rally a chci je zahubit :-) tj. Uvital bych kdyby poladene D a E bylo o něco živější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 26. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2023 Nemáte, někdo zkušenosti s laděním DSG u X Tuning? Mám Kodiaq tdi 110 kw 4x4 z roku vyroby 2022 a zvažuji úpravu DSG bez úpravy motoru. Důvod je podtáčení převodovky. Ve městě při 50 km/h řadí 5 a tu drží klidně při 1200 otáčkách a motor začne dunět a vibrovat. Je to hrozné. Stejně tak rozjíždění jako s gumou na plynu není úplně příjemné. Jezdím na D-čko na S-ko jezdit nechci, to tam zase zbytečně cpe vysoké otáčky. Díky za zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavliczeck Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května Ahoj, sice se to týká Passatu, ale převodovky jsou stejné a SW úprava, respektive REMAP DSG je taky stejný. Aneb není remap jako remap. https://www.b8r.cz/2024/04/24/remap-dsg-problem-s-podtacenim-motoru/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.