OpelInsi Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 On 2/20/2023 at 1:26 PM, RDMBR said: Ted mi tak prijde ze ta synchronizace s cloudem probiha s hodne velkym zpozdenim😅 Kedy prebehla synchronizácia vidíš v profiloch v Columbuse. Je tam aj ttlačítko na spustenie synchronizácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 @OpelInsi to vim ze tam je to tlacitko😅, nescetne krat sem ho zmackl👌🏼 Ale treba zaklepat, uz 4 dny to funguje, sednu do auta volant na dve carky a sedacka naplno, ale trvalo to teda🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 super!!! ale keď stlačíš tlačítko synchronizace tak to synchonizuje a vidíš, že čas synchornizácie sa zmenil? Len chápem, že napriek synchornizácii si to aj tal doteraz robilo po svojom. Správne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 @OpelInsi tak sem to zakrikl🙈 Uz mi tam vyskakuje hlaska viz obrazek, ale nemam tu odvahu to potvrdit😅 Jj cas se vzdy zmeni na aktualni kdyz to zmacknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Toto je normálna hláška keď zmeníš užívateľa. U mňa funguje systém tak, že napríklad 10 dní po nasadnutí do auta ma vždy privíta nápis "vitejte XY" a všetko funguje tak, ako má byť. XY je hlavný užívateľ. A potom zrazu ďalšie nasadnutie do auta a hrá nejaké iné rádio než obyčajne. To je znak že je niečo zle - stlačím v menu ikonu "užívatelia" a zistím, že je prihlásený GUEST. Takže vyberiem zase XY, stlačím tlačítko potvrdenia, že chem zmeniť užívateľa. Po pár sekundách sa objaví rovnaký nápis ako na tvojej fotke.. Potvrdím ho, chvíľku sa točí kolečko a potom začne hrať "moje rádio" a všetky nastavenia ktoré mám v XY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 @OpelInsi prave ze tohle ted vsechno funguje pod hlavnim uzivatelem a az po 4 dnech se ta hlaska objevila🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 pokud to jede podle tvých představ tak ji zruš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 @OpelInsi no po kazdem nastartovani to vyskoci, uz sem zkousel smazat i ten novy profil a furt tak samo🙈😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 v jednom z vlákien k niekoho autu je debata o tom, či lepšie počíta cestu Waze, Google alebo Columbus. včerajšia cesta z Varšavy: - google maps 6h 56 min po trase S8 - A1- D1 do Ostravy - Makov - D1 smer BA - Mapy.cz 6h 23min po A2 namiesto S8 ktorú počítal Gogle - WAZE 6h 11min ale po trase cez Čadcu a Karvinú. Tak tade to tipujem o hodinu dlhšie než počítal Google a Mapy.cz - Columbus 6h 30min po rovnakej trase ako Google. Skutočný čas jazdy na obrázku nižšie. Zdá sa to OK, preotže v PL je limit 140kmh, v SK 130kmh, priemer z infotainmentu je 121kmh - takže na pohľad nič zvláštne. Môžete si to ale skúsiť. Reálny čas myslím bude práve tých 6:30h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Áno, ja som sa na to pýtal. Takže vlastne Škoda navi a google mapy navrhli identickú trasu a veľmi podobné časy. 20 min pri 6h jazdy je zanedbateľných. Waze ako pozerám je v tom zradný, používal som ho doteraz, ale presedlal som na Google mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Dnes na ceste z BA som si vsimol, ze Columbus kde tu ukazuje symboly a loga Google Maps, hlavne teda vo vyhladavani. Necita ten Columbus aj nejake dopravne veci aj z GM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 dopravné správy fungujú v columbuse naozaj veľmi spoľahlivo a je mi jedno kde to berie. Zaujímalo by ma ako sledujete pri Waze kde sú dopravné problémy. Priznám sa že neviem ako to dostať na jednu obrazovku infotainmentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Gm/waze na columbe, skoda navigacia v budikoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 a kde vidíš dopravné zápchy, ktoré nasledujú po ceste ca za 100km. Napríklad idem z Prahy a pri brne je upchatá diaľnica na hodinu. v škode navigáccii pokiaľ je na celom displeji mám vpravo pruh na ktorom sa zobrazujú dopravné problémy. Kde to vidíš na WAZE ? To je moja otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 No, tot specialitka lebo konkretne tuto info nie je vidno na displeji pokial nepozeras overview trasy. Avsak na displeji telefonu to vidno takto. V kazdom pripade ten koncept zobrazeni je iny. Nehovorim nutne ze jeden alebo druhy je zly, ale nemam odjazdene s columbusom este tolko, ze by som mal preferenciu. Preto pouzivam obe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Díky, presne totto som potreboval počuť. Čiže WAZE vlastne nemá zobrazenie dopravných obmedzení na hlavnej obrazovke, takto to poznám z telefonu samotného - tzn. za mňa nepoužiteľná navigácia. K zákazníkom trafím bez navigácie, ale on-line správy o obmedzeniach znamenajú to, že pokiaľ je niekde hodinové zdržanie viem že musím hľadať buď obchádzku alebo volať že prídem neskôr. toto u Columbusu vidím neustále on-line A/ na bočnom prúžku sa objaví ikona s dopravnou značkou B/ na výpočte príjazdu do cieľa, ktorý mám na palubke v pravom budíku sa zmení čas (to zrejme aj u telefonnych aplikácií rovnako som to používal vždy u Garminu, kde sa v prípade dopravných zdržaní zmení ikona zeleného autíčka na žltú alebo červenú a po klikknutí na neho sa zobrazia všetky zdržania s mapami, popisom čo sa tam stalo (toto v columbuse nie je) a aké je zdržanie. Opel mal v tomto zobrazenie dopravných obmedzení v podstate identické s columbusom Za mňa vedie Columbus 3:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Nie tak celkom. Vo Waze a GM ked bud odzoomujes alebo sa prepnes do overview trasy, tak tam vidno ktory segment je spomaleny. Samozrejme sa zmeni dojazd do cervena (alebo zelena) pripadne ti je rovno ponuknuta alternativa na ktoru mozes a nemusis zareagovat. ja zas ocenujem na CarPlay navigaciach z toho dovodu, ze vyhladavanie mojho ciela (co je vacsinou bud priamo preklik z webu alebo “tu chcem ist” s pinom) je radovo rychlejsie ako datlovat po columbovi alebo v skoda app. Nikdy som nepotreboval vizualnu informaciu toho, co prave tebe vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLuke Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 V 1. 3. 2023 na 14:13, RDMBR napsal: @OpelInsi no po kazdem nastartovani to vyskoci, uz sem zkousel smazat i ten novy profil a furt tak samo🙈😅 U mě to stejné. Po několika dnech už mě to nebavilo a tak jsem to nastavení potvrdil. Zdánlivě se nic nestalo, ale v navigacích se rozhodilo nastavení značek a upozornění na překročení rychlostního limitu. To jsem rychle nastavil zpět. Ale dnes ráno byla zima a tak se zaplo vyhřívání volantu. Jenže namísto nízkého se zaplo automaticky střední. V menu to je vypnuté a když to chci změnit, tak to jen problikne a zůstane Vypnuto. Měnit nastavení výhřevu čelního skla v reakci na venkovní teplotu lze měnit standardně. Za pár dni zima přejde a pak se to snad vzpamatuje. Ale kdo ví, co se ještě rozhodilo🤷🏼♂️ je fakt že jsem před 14 dni aktualizoval systém, aby se přece opravily chyby😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 S tím nastavením a zapínáním výhřevu volantu mám to samé. V menu vypnuto bez možnosti uložení jiného nastavení a volant se zapíná na střed. Doufám ze se to výměnou volantu vzpamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 @jenycek mám to naprosto stejně. Já to spíš přikládám sw než volantu. Uvidíme. Jsem zvědav na vyměněny volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Vyměněný volat to nevyřeší. Mám po výměně volatu v minulém týdu a výhřev volantu je na středním stupni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 to bude sw razu, me to par dni fungovalo kdyz byla zima pak vyskocila ta hlaska pokazde a ted uz to zas nejde🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLuke Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Dnes změna a automaticky zapnuto na stupeň nízký, tak jak jsem to měl nastavené, než jsem přijal “Natavení” z otravně vyskakující hlášky. Stále nejde v menu přepnout na jiné natavení. Tohle je jednoznačně SW chyba, dokud jsem neprovedl poslední aktualizaci, tak vše šlapalo hladce. Horší je to se samovolným restartem celého columbusu, které se děje nahodile a hned po startu vozu. Restarty systému pozoruji od předposlední aktualizace. Takže vylepšení respektive odstranění chyb se aktualizacemi zhoršuje. S každou aktualizaci si říkám, že se snad podaří odstranit předchozí chybu, jenže ono ne a ještě přibude další chyba😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 u mňa všetko OK - zapínanie sedačky a volantu podľa teploty. žiadne neustále požiadavky na "nastavení", žiadne reštarty. Posledný upgrade, ktorý tam občas vyskočí ca posledné dva týždne odmietam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 V 28. 3. 2023 na 9:06, JirikHL napsal: @jenycek mám to naprosto stejně. Já to spíš přikládám sw než volantu. Uvidíme. Jsem zvědav na vyměněny volant Tak Rosnička mě asi slyšela, a naštvala se, protože dneska všechno fungovalo jak má :D. Nastavení v CLIMA sekci fungovalo super... Pondělí /úterý absolvovala po delší době delší cestu (OV-Praha-OV), dostala pořádně napít na dálnici a přišlo mi, že dneska fungovala celá nějak lépe :D... Tak nevím jestli tohle je je nějaký záchvěv a vrátí se do "normálu" nebo tohle je nový normál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.