NemesiSK Vloženo 16. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2023 Zobrazuje sa kade čo, najčastejšie železničné stanice, kostoly, ČS a okrem iného aj nabíjačky. Do priblíženia mapy som nešahal, samo si to približuje v meste a odďaľuje mimo mesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 ok. Včera som absolvoval cestu ca 500km - tak ako píšeš, objavujú sa body v okolí cesty, napr. železničné stanice, kostoly, cintoríny, ČS, niektoré markety (Lidl, Tesco a pod). Toto funduje u mňa pri zväčšení mapy na ca 300m na mierke vľavo dolu. Nabíjačku som špeciálne nestretol žiadnu a určite som nejaké míňal v okolí cesty. Nastavenie mám takéto: - dynamickú zmenu mierky mám vypnutú. Ručne mám nastavené určité zväčšenie ktoré podľa toho či poznám cestu a navigáciu používam len z dôvodu dopravnej situácie alebo chcem vedieť čas príchodu napríklad na jednanie alebo si ho urobím väčšie ak potrebujem vidieť ulice kam mám odbočiť v neznámom prostredí. Tu by som upozornil na spôsob zväčšenia mapy - nie je v návode ktorý som robil a bolo by ho treba doplniť - ak obrazovku roztiahneš prstami v uhlopriečke tak sa po pár sekundách vráti naspäť do pôvodnej mierky. Ak chceš aby zväčšenie zostalo zachované, je potrebné prstami roztiahnuť mapu len v zvislom smere! - z POI mám vybrané (na obrazovke preferencie "zapnuté" prepínačom) len ČS, OMV, Parkovisko, nemocnica, servis škoda, bankomat. Tzn. POI, ktoré buď vyhľadávam často v okolí - OMV (máme tankovacie karty OMV takže potrebujem prioritne túto ČS), parkovisko, alebo sa môžu hodiť v kritickej chvíli - nemocnica. tieto POI (max 6) sú zobrazené ako ikonky v menu hľadanie cieľa. Napriek tomuto nastaveniu sa v mape pri jazde zobrazujú od zväčšenia 300m rôzne POI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Vďaka za info, takže správa sa ti to rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 Nakonec mi to ty nabíječky taky ukazuje, ale jen, když je mapa přiblížená. V nastavení POI mám zaplé pouze parkoviště a benzínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 Ma nekdo navod jak vypnout po kazdem startu nabidku: Je nutny dodatecny objem dat. Kdyz v menu vypnu Streaming pres integrovane datove spojeni (esim), tak se hlaska zmeni na: Neni spojeni WLAN k externimu hotspotu. U Bolera s doinstalovanou navi to nedela. Pokud pripojim auto k wifi, tak taky ok. Mozna je to k vuli web radiim, nevim…. Menu jsem uz prolezl xkrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 (editace) Komu funguje přehrávání videa z USB? Já zkoušel různé formáty, rozlišení, bitrate..., ale stále mi hraje jen zvuk. Ne že bych to potřeboval, ale pro děcka by se to někdy hodilo... Specifikaci podporovaných souborů jsem pro MIB3 zatím nenašel. Editováno: 5. Září 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 (editace) Editováno: 6. Září 2023, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 díky za tabulky s podporovanými formáty. např. .mp4 a .mov jsem zkoušel a nic. Datový tok i rozlišení mam ok. Ještě zkusím jiné videa a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 (editace) V 25. 8. 2023 na 22:13, Tomas_cz1 napsal: Ma nekdo navod jak vypnout po kazdem startu nabidku: Je nutny dodatecny objem dat. Kdyz v menu vypnu Streaming pres integrovane datove spojeni (esim), tak se hlaska zmeni na: Neni spojeni WLAN k externimu hotspotu. U Bolera s doinstalovanou navi to nedela. Pokud pripojim auto k wifi, tak taky ok. Mozna je to k vuli web radiim, nevim…. Menu jsem uz prolezl xkrat. Tak si do dněšního dne dopisuji s podporou o možnosti zrušit otravné hlášky o dokoupení dat atd. a nakonec jsem to během pár minut vyřešil sám. Kdo má zájem deaktivovat (či aktivovat) webové radia: 5F multimedia - adaptace - function_configuration_radio - online_radio - native_hmi_only (puvodní hodnota = zapnuto) - změnit na deactivated. Editováno: 9. Září 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 (editace) Zatím jsem nenarazil na auto, které má loga rozhlasových stanic v pořádku (SW1941, MR22 a 23). Najde se tady někdo, komu všechny loga fungují? Pro ověření nejlépe např. moravské Krokodýl a Jih. ŠA mi napsala, že u nich problém není, že to dané radiové stanice nepodporuji, což je pěkná hovadina. Potřebuji najít někoho, komu to funguje. (stačí foto). Dík. Editováno: 15. Říjen 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Superb 3, columbus, vyroba konec roku 2023 a uplne stejny problem. 🙈 by me fakt zajimalo, proc to u MIB3 nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna (editace) Neexistuje nějaká cesta, jak donutit navigaci, aby si stáhla aktualizaci map? Infotainment Online mám placený, vše funguje, data vidí (aktualizace aplikací stahuje atd), ale mapy se mi zasekly na 23.1 přestože podle screenshotů jsou mezi lidma verze mnohem novější... EDIT: tak .. asi dobrá karma. dneska večer se sám od sebe aktualizovala mapa na 12/2023 ... No, asi to ta navigace tady čte. Editováno: 20. Ledna, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Ahoj, nevíte prosím kde nastavit v Columbusu aby zobrazoval venkovní teplotu? Zobrazuje mi pouze virtuál cokpit. U Kamiqa to zobrazuje, tady jsem na to nepřišel. Děkuji za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Nelze nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Díky za info, to mi přijde docela hloupé, na to jak to má velký displej. A jiné škodovky to mají, zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna On 1/20/2024 at 10:59 AM, Tragedie_v_JZD said: ale mapy se mi zasekly na 23.1 to si mal celkom dlho ucpanú anténu tých updatov v 2023 bolo mnoho, prakticky každý mesiac. Ale hlavne že už to fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna Jsem to viděl leckde na fotkách ... možbná to bylo starým firmwarem, ten mi v pátek konečně taky přehráli na 1941 ... třeba se to tím odšpuntovalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna UŽ SA ZASE DÁ NASTAVIŤ ZAPNUTIE/VYPNUTIE a TEPLOTA VOLANTU ! 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bGeorge.OCT4 Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Jsem nový uživatel OCT4. Vyrobeno v únoru 2024 a mám verzi HW H67, SW 1969. Měl jsem velké obavy po přečtení fóra, ale zatím se mě zdá systém celkově svižný oproti kolegovu Kodiaku. Dnes po update iOS 17.4 se zobrazuje Apple navigace taky ve virtuálním kokpitu a na headup display. Vestavěná škoda navigace mi příjde fajn, asi není důvod používat tu Apple, jen síla zvyku :). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Waze ti ve VC funguje take, nebo jen Apple mapy? Je to urcite pozitivni zprava. V 1941 mi funguji jen navigacni pokyny. Ios mam taktez 17.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bGeorge.OCT4 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Tak se zdá že to funguje jen s Apple mapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Daj fotku, som zvedaný, či sú tam len pokyny alebo normálne mapa vo VC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Taky by mě zajímala fotka 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března U mňa, r.v. 2020, soft. 1896 sa Apple mapy vo VC nezobrazia, len pokyny, plus aj na HUD. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.