ghkim Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června Áno ,,dle výbavy" to som skôr bral že nie všetky výbavy majú navigáciu a kde nie je navygacia netreba kábel od GPS. To či to berie info z OCU nemám potuchy. Každopádne ďakujem za podnet. Bude to ako prvé čo preverím. Citovat
ČudlR Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června Jen pro info mas ploutev na strese ? To je prece gps antena pro navigaci Citovat
ghkim Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června 🙂 Jasne mám ju. Ale keď tak rozmýšľam, ani neviem či som videl štvorkovú octaviu s inou anténou. Citovat
pjdefort Vloženo 28. Července Vloženo 28. Července Aktuální verze SW je tato kdyby někdo byl zvědav..problémy s občasnym ukazováním navigační šipky někde mimo silnici, jsem zvědav, jestli tohle vyřeší soft nebo blbne třeba anténa Citovat
pavev Vloženo Pátek v 21:02 Vloženo Pátek v 21:02 Zhruba au 14 dní mě zlobí v mapách ukazování navigační šipky. Ukazuje to úplně mimo silnici a oblast kde jedu. Prostě najednou auto neví kde jsem. Pak zaparkuji a nejdou se to chytne. Jde o RS benzin, rok výroby 2022 červen. Problém začal po skoro třech letech provozu. Jasně, že do servisu. Ale je zde někdo s podobným problémem, popř jak bylo řešeno (nový soft, nebo výměna nějakého železa), díky. Citovat
Lasse Vloženo Pátek v 21:38 Vloženo Pátek v 21:38 Stává se mi to samé. Za posledních 14dní se mi to stalo asi 5x. Dřív se mi to stávalo taky,ale tak jednou za půl roku. Citovat
smire Vloženo Sobota v 14:06 Vloženo Sobota v 14:06 Mne to blblo tiež. Mám rok výroby január 2022. Začalo i to asi po pol roku, vždy to servis riešil novým SW, ale po čase to robilo zas. Až keď som zmenil servis, tam mi urobili diagnostiku a vymenili mi riadiacu jednotku na navigácii minulý rok v septembri. Skoro rok mi to fungovalo bez problémov a minulý týždeň to znovu ukazovalo nesprávnu polohu a naskočilo to správne asi po troch hodinách. Tak som bol štvrtok v servise, urobili mi diagnostiku a nahrali nový SW 1985, predtým som mal 1969. Povedali, že ten to vyrieši, pretože na diagnostike nenašli poruchu v riadiacej jednotke, ako minulý rok, tak mal by to vyriešiť nový SW. Tak uvidíme. Citovat
Lasse Vloženo Sobota v 16:31 Vloženo Sobota v 16:31 Já mám v autě SW 1985 a mám teď problém s navigací. Citovat
smire Vloženo před 19 hodinami Vloženo před 19 hodinami Prehratie SW nepomohlo, robí to stále. V piatok idem znova do servisu. Citovat
Pheorinos Vloženo před 18 hodinami Vloženo před 18 hodinami (editace) Mám ten samý problém u Karoqu už dva dny. Jsem v navigaci cca 50km jinde a nefungují tím pádem dopravní značky s ACC. V aplikaci MyŠkoda vidím auto už druhý den parkovat v Modřanech cca 14km úplně jinde než teď parkuji. Editováno: před 18 hodinami, autor: Pheorinos Citovat
Stanson Vloženo před 17 hodinami Vloženo před 17 hodinami Také hlásím poslední týdny problémy s nesprávnou polohou OIV FL. Včera celý den upně mimo, dnes ráno mimo, odpoledne ok. Nechápu to. Citovat
DoubleG Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami O4 FL, je pravda ze nemám vstavanú navi a používam Waze, ale aj ten mi blbol asi 2 týždne späť. Otázka znie, nemohol byť nejaký problém s GPS satelitmi? (Rečnícka otázka na úvahu) Citovat
pavev Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami GPS funguje, to je první co ověřuji v telefonu, mapy.cz, google mapy atd, vidí polohu v IPHONu správně. Citovat
jenycek Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami No, ale to neznamená, že GPS je v pořádku. Telefony si zjišťují polohu pomocí triangulace BTS mobilního operátora, GPS (a ostatní satelitní poziční systémy) použijí pro zpřesnění polohy. Citovat
pavev Vloženo před 4 hodinami Vloženo před 4 hodinami No a právě ten telefon ukazuje polohu téměř přesně na metr, takže GPS je asi OK. Navíc pokud by byl problém s GPS, tak si myslím, že by bylo obecně větší haló, myslím, že je to asi jen problém škodovkářů. I když to nechápu..... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.