Joszi Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 (editace) Zdravím, chcel by som sa opýtať, ako odpájate iphone od carplay. Moje auto žiaľ nemá bezdrôtový carplay, tak musím sa pripájať cez kábel. V manuáli ku Scale je spomenuté, že carplay treba odpojiť cez Škoda aplikáciu v carplay: Ja to tak robím, ale nakoľko sa mi to nechce takto odpájať po každej jazde, tak by som sa chcel informovať, či je tento postup nutný? Kamarát na i30 nemá ani takú možnosť odpojenia carplay a proste vytiahne kábel kedykoľvek potrebuje a nemá žiadny problém. Prečo na Scale treba odpájať carplay tak komplikovane? Díky! Editováno: 31. Červenec 2020, autor: Joszi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Tiez vytiahnem a neriesim. Sem tam zacne hucat na telefone spotify a to tam zatvorim, resp. zablbne pri spusteni, ze nechyti na 1x Ale to robi aj pri bezpecnom odpojeni. Proste mas bezpecny postup odpajania ako pri USB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.