mbelanyi Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem ak sa to tu niekde rozoberalo, alebo som v nesprávnom vlakne. Potreboval by som pomoct/poradit ako a kde mam hladat suciastku, vid na obrazku. Ide o ten ohnuty kov, ktory drzi obe brzdove lanka. Neviem ci sa to predava niekde ako set alebo samostatne. Mam to tiez takto ohnute a nedrzi mi dobre rucna (parkovacia) brzda. Potrebujem to vymenit. Ak vsak sa to neda zohnat, a treba to riesit vylucne v autoservise, viete mi povedat co ma to cca bude stat? Za vecné rady Vam budem vďačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Skor to bude chciet opravu brzd v zadu. Typujem zatuhnuty valcek na lavej strane alebo zatuntute tiahlo rucnej brzdy, pripadne. Paka na celusti. Tak ci tak to cccje e urobit poriadku kontrolu zadnych brzd, dufam ze nemas kottucove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Ano, to je na jemné nastavení, Je to v kastlíku, který se dá vyndat, za samotnou pákou ruční brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.