Publikováno Srpen 6, 20205 r Ahoj chtěl bych si zeptat jestli se tady někdo s tím to setkal nebo jestli to je normální.Nechával sem namontovat na roomster scout sundavaci original tažné zařízení.Elktrika kodóvaní bylo uděláno v servisu škoda.Když nastaruji poprvé auto a potřebuji vycouvat a zařadím zpátečku tak se mi na rádiu objeví na rádiu(originál swing)symbol autíčka a káry.Což nevím jestli je v pořádku když vzadu v nárazníku mám čidla a káru nemám zapojenou.Čidla na couvání se zapnou až teprve když šlápnu na brzdu pak se změní i symbol na rádiu autíčka se vzdáleností a rádio se i samo stlumí.Jestli má někdo zkušenosti budu rád za radu diķ
Srpen 7, 20205 r Tak ať ti to opraví kdo to zapojil. Btw. to že je něco zapojeno / nezapojeno se nerozpoznává podle nasazeného bajonetu, ale až podle toho jestli je něco z zásuvce, ne?
Srpen 9, 20205 r Může to řvát, že je tam překážka (jako ta koule). Tak to bylo u FII FL, kde byly komfortky, senzory,...
Srpen 20, 20205 r Dnes jsem si udělal zkoušku, na rozpoznání zapojeného vleku pro senzory. Mám originál z výroby po FL. Při zasunutí redukce 13/7 do zásuvky, se jen sepne pomocný kontakt v zásuvce a ten jenom odpojí zadní mlhovku. Senzory fungovaly normálně. K odpojení senzorů dojde až po připojení zátěže (žárovky ve vleku). To vyhodnotí ŘJ tažného. Nasazení koule neovlivňuje nic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.