GalTibor Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Zdravím, mám nasledujúci problém: - auto stráca výkon pri rýchlosti 130 km/h a vyššie - cez leto v teple - keď je chladnejšie alebo počas iných ročných období - tak s tým problém nie je - jednoducho auto stratí výkon, a po istom čase sa výkon znovu vráti - žiadna kontrolka nevisvieti, dával som to aj počas jazdy / straty výkonu na diagnostiku, nič neukázalo.... Mal niekto podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 zkus vyměnit váhu vzduchu jestli máš možnost si půjčit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanaJana Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Dobrý deň, mám rovnaký problém už cca 3/4 roka a nikto si nevie poradiť, čo s tým. Prosím, vyriešili ste to nejako? Ďakujem pekne za radu. Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davymi Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června Mám úplne ten istý problém. Strata výkonu nad 130km/h, pri záťaži, ako stúpanie do kopca v rýchlosti (na diaľnici). Problém sa objavuje v lete, tak isto ako píšete. Výmena oleja, všetky filtre, menená hadica medzi turbom a intercoolerom. Vôbec nereaguje na pridávanie plynu. Diagnostika nič neukazuje. Skúšal som vyradiť a na prázno zošlapnúť plyn a reagoval. Po chvíli sa opäť vráti do normálu. Nevyriešil to už niekto prosím, čo by to mohlo byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter1991d Vloženo 18. Července Sdílet Vloženo 18. Července Vyriešil niekto tento problém?? Mam ten istý problém a v teple to robi skoro stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter1991d Vloženo 13. Listopadu Sdílet Vloženo 13. Listopadu U mňa to prestalo prehratim softu na dsg a motore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.