VasekBk Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 Zdravím :) chtěl jsem se jen zeptat, jakou máte zkušenost s dodáním vyrobeného auta skrze dealera.... resp. přibližný časový horizont, dejme tomu že auto vyrobí v pondělí (na tento den je zaplánovaná výroba v boleslavi), jak dlouho trvá, než auto bude fyzicky u dealera cca / ze zkušenosti ? Díky !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Fabie III combi. Vyrobeno ctvrtek 11.10.2018 a předáno v patek 19.10.2018 a to už pár dní bylo v AS myslím uz v pondeli dopoledne dovezli a chystali na predani. V utery jsem se byl na něj podívat a domluvit montáž zabezpeceni. Krytu motoru apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekBk Vloženo 19. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 před 15 minutami, lumirnavrat napsal: Fabie III combi. Vyrobeno ctvrtek 11.10.2018 a předáno v patek 19.10.2018 a to už pár dní bylo v AS myslím uz v pondeli dopoledne dovezli a chystali na predani. V utery jsem se byl na něj podívat a domluvit montáž zabezpeceni. Krytu motoru apod. Paráda, díky moc za info !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.