Publikováno Srpen 22, 20205 r Zdravím, mám sedadlo poměrně vzadu (tak ve dvou třetinách posuvu) a kromě nesmyslně krátké gumové rohožky na jejíž okraj často šlápnu mě vadí v podlaze vyříznutý obdélníček viz fotka. Už po dvou tisících km se obdélníček uvolnil a koberec kolem se začíná zvedat. Je to velmi nevzhledné. Nevíte někdo k čemu to tam vlastně je a jestli existuje nějaký plastový díl z vyšší výbavy co bych tam dal aby to zakryl? Předem dík John Upraveno Srpen 23, 20205 r od thejohndoe
Srpen 24, 20205 r Já tam mám řídící jednotku digitálního zvukového systému, takže asi žádná krytka z plastu nebude k dispozici.
Srpen 25, 20205 r Pod sedadlem řidiče mám zesilovaš na audio, pod sedačkou spolujezdce výřez taktéž, ale zatím v pohodě.
Srpen 25, 20205 r Autor před 23 hodinami, Boleslavák napsal: Nevzhledné je spíše to, že to není vysáté... Vysávat plánuji při jarním úklidu ... už mě to nebaví jako dřív. Jinak sedadlo mám maximálně kolem jedné poloviny posuvu, zdaleka ne až vzadu. Možná jsem to vyfotil trochu ze předu (nebo to pro focení víc posunul, nevím), ale prostě je to vidět a guma je krátká. Pak jsem uvažoval jestli tam nebývá připevněný motor na posun sedadel protože je to na obou stranách, ale jak je vidět tak tam může být i jakýsi zesilovač.. Vin tam asi nebude protože koberec původně držel a nevypadá to záměrně odklápěcí. Něco pod ten černý koberec vložim a slepim to nějakým chemoprenem. Stejně dík. Upraveno Srpen 25, 20205 r od thejohndoe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.