thejohndoe Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 (editace) Zdravím, mám sedadlo poměrně vzadu (tak ve dvou třetinách posuvu) a kromě nesmyslně krátké gumové rohožky na jejíž okraj často šlápnu mě vadí v podlaze vyříznutý obdélníček viz fotka. Už po dvou tisících km se obdélníček uvolnil a koberec kolem se začíná zvedat. Je to velmi nevzhledné. Nevíte někdo k čemu to tam vlastně je a jestli existuje nějaký plastový díl z vyšší výbavy co bych tam dal aby to zakryl? Předem dík John Editováno: 23. Srpen 2020, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyr Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Já tam mám řídící jednotku digitálního zvukového systému, takže asi žádná krytka z plastu nebude k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Myslim ze tam je vyrazeny VIN na karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Nevzhledné je spíše to, že to není vysáté... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Tvl kolik měříš ? Neměl jsi si koupit větší auto ? ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Pod sedadlem řidiče mám zesilovaš na audio, pod sedačkou spolujezdce výřez taktéž, ale zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 25. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 (editace) před 23 hodinami, Boleslavák napsal: Nevzhledné je spíše to, že to není vysáté... Vysávat plánuji při jarním úklidu ... už mě to nebaví jako dřív. Jinak sedadlo mám maximálně kolem jedné poloviny posuvu, zdaleka ne až vzadu. Možná jsem to vyfotil trochu ze předu (nebo to pro focení víc posunul, nevím), ale prostě je to vidět a guma je krátká. Pak jsem uvažoval jestli tam nebývá připevněný motor na posun sedadel protože je to na obou stranách, ale jak je vidět tak tam může být i jakýsi zesilovač.. Vin tam asi nebude protože koberec původně držel a nevypadá to záměrně odklápěcí. Něco pod ten černý koberec vložim a slepim to nějakým chemoprenem. Stejně dík. Editováno: 25. Srpen 2020, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.