mimous Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Ahoj všem, behem stěhování jsem teď s Octavkou narazil na to, že mi tam jeden prvek výbavy chybí a to opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do roviny. Je možnost tuhle věc dodělat? Případně nevíte, zda existuje i ve variantě polokůže? Ta nemožnost překlopit sedačku pro převoz dlouhého předmětu občas fakt kazí den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 (editace) Myslíš přední sedadlo spolujezdce? O3 tímto nedisponovala. Má to až Scala, O4 apod. Nebo minimálně u elektrických sedaček tomu tak je, jak manuální, to ti nepovím. Editováno: 31. Srpen 2020, autor: Radas99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Samozrejme, dalo sa aj na O3 priobjednať, ale nedalo sa s elektrickými sedadlami, teda aspoň u nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Mám sklopné sedadlo spolujezdce v mechanice. Bylo s příplatkem a nemyslím, že to jde dodělat. Sklon opěradla je na páku s pružinou fungující i pro úplně sklopení a normál má kolečko coby nastavení sklonu. Takže skladba kloubu bude jiná, tím pádem jedině výměna kus za kus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Děkuju, to jsem potřeboval vědět. Osobně doufám, že už to nebudu potřebovat a na další stěhování si radši půjčím dodávku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.