Publikováno Srpen 29, 20205 r zdravím, Vlastním Superb 3, vyrobený v 2017. Pravidelně servírováván v autorizovaných servisech škody. Při poslední návštěvě byl měněný olej + filtr, filtr klimatizace, měnili mi také olej v převodovce a atd (v termínech výměn, jak je předepsané Škodou. Tři dny na to, praskl řemen a je motor v ..... Auto má cca najeto 150.000 km, servis mi tvrdí, že to nemůže být jejich chyba. Podle mně, to není normální, aby jen tak praskl řemen? podělal to servis a nebo je to vada z výroby, ovšem jak se domoci něčeho - hlavně né koupi motoru za 300.000 Kč? poradíte co s tím??
Srpen 29, 20205 r To je nějaký diesel, ne? Tam se rozvody podle předpisu výrobce mění po 210 000 km. Auto už není v záruce?
Srpen 29, 20205 r Jestli je auto z roku 2017, tak už vzhledem k nájezdu v záruce nebude. shabor: Máš to auto od novoty a nebo je to koupená ojetina? Jestli ojetina, kdo ví, kolik to ve skutečnosti má. Jinak sice na jiné výkonové variantě (Octavia III 85kW), ale s nájezdem 40 tis. km mně na jaře taky řemen (nevím který z nich) měnili.
Srpen 30, 20205 r byla na problemy kladek v rozvodech produktova informace a servis to mel resit... je to nekde vystavene na foru... hledej
Srpen 30, 20205 r Snad ti to pomuze... (1) Hluky z oblasti rozvodového řemene EA288 (1,6_2,0 TDI) _ Facebook.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.