Tomtomy22 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 (editace) Ahoj, chci se zeptat když zapnu zapalovali tak slyším protékat vodu v topení a občas to i zabubla jak kdyby tam byl vzduch. Nevíte někdo co by mohlo být špatně ? Děkuji za každou radu. Jinak jedna se o 2.0tdi 140kw sportline FullSizeRender.mov Editováno: 12. Září 2020, autor: Tomtomy22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Klimatizace, A/C je vypnuta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomtomy22 Vloženo 12. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Vše je vypnuté pravé :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Mě to dělala klimatizace, na semaforech jsem slyšel jakoby vodopád. To bude muset poradit někdo jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomtomy22 Vloženo 12. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Aha to mě to děla jen při vypnutým motoru pak to není asi není slyšet. Když jsem to teď zkoušel tak je i jedno jestli je zapnuté zapalování nebo ne, stačí odemknout dveře a sednout do auta a je to slyšet. Jak kdyby hned spustilo nake čerpadlo a nebo wabesto a byl tam vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 No kdyz odemknes a otevres dvere tak je opravdu slyset sepnuti cerpadla aspon teda u benzinu, ale je to jen takove zabzuceni a jen tak vterina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomtomy22 Vloženo 14. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Tak už vím co se hned zpustí při zapnutí zapalovaní ,jedna se o to přídavné čerpadlo vody, a zní to tak jak kdyby tam byl vzduch. Nevěděl by někdo prosím vás jak to odvzdusnit? A je to normální ze se hned zpusti ? Děkuji za každou radu. Jinak diagnostika nic nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 To je to pomocné el. čerpadlo pro turbo po zastavení motoru? Nevím jestli je nutné, aby se rozběhlo, pokud je teplota např. pod limitem. Pokud má společnou náplň s chladicím okruhem, pak by bublat imho neměl, chadicí okruh nutno držet bez bublin (odvzdušněný, pokud nepočítám (normální) vzduch v nádržce okolo hodnoty max). Jak lítá teplota motoru (vím, fake ručička, ale třeba lítá nebo se mění teplota oleje)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Dělá mi to samé u úplné nového Superbu III facelift 1.5 TSI (najeto 800 km), ale jen někdy - většinou po delším stání v garáži. Už jste přišli, čím to je a zda je to normální, a nebo to mám reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Osobně mi to nedělá po otevření dveří, ale asi vteřinu po nastartování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 michaln: dělalo mi to taky občas u nového vozu - prý byl někde vzduch v systému - časem to vysublimovalo samo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.