Jaroslav Pouva Vloženo 8. Říjen 2020 Vloženo 8. Říjen 2020 Dobrý deň, Chcel by som Vás poprosiť o radu, mám problém s autorádiom Swing. Pri každom naštartovaní mi začalo hádzať hlášku “OK”. Viz. https://youtu.be/bqjHYDx8Szk Citovat
ben06 Vloženo 8. Říjen 2020 Vloženo 8. Říjen 2020 Restart zatlačením knoflíku on-off jsi zkusil? Citovat
vormen Vloženo 8. Říjen 2020 Vloženo 8. Říjen 2020 první pokus bych udělal restart infotainmentu tj. podržet 10s zapínací tlačítko a pokud to nepomůže, tak obnovit nastavení do továrního nastavení, třeba po částech a jinak servis a přehrání a současná aktualizace na novější FW Citovat
Jaroslav Pouva Vloženo 8. Říjen 2020 Autor Vloženo 8. Říjen 2020 (editace) Tak neviem či by pomohol reštart, ako mi radíte nehádam sa, lebo som to neskúsil. Ja som to riešil radikálnejšie a to továrenským nastavením. Nepomohlo. Ale skúsim ešte ten reštart. Som ale pesimista. :( Editováno: 8. Říjen 2020, autor: Jaroslav Pouva Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.