Stan-m Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Cawte , idem za vami s otazkou ,ze aku ma vas superb nostnost kufra? v knizke neviem nikde najst kde by bolo jasne napisane ze nostnost je do tolko kg.A stalo sa mi ze som mal v kufri 250 kg a zadok mi totalne klesol az som sa bal, ci sa mu nic nestane a to som nemal ani confort mode nastaveny .. klasika normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Na toto existovala doplnkova vybava Nivomat, ktoru nebolo mozne kombinovat s DCC. Po FL zmizla z cennikov. Nicmene, ano, ked nalozim 300kg cementu, tak auto sedi solidne, ale s takouto nalozou by som nikdy dlhsie trasy nejazdil. Inak nikde nie je specifikovana nosnost kufra, len nosnost celkoveho vozidla. Takze je na tebe ako tu hmotnost rozlozis v priestore auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 No videl sem typka co mel v suou combi nalozeny katalogy. Mel sklopeny sedacky a ty baliky mel vyskladany az ke stropu i na tech sklopenejch zadnich sedackach. Drepeloto jako krava a typoval bych ze tam to bylo hodne pres 250kg 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Před hodinou, deto napsal: Na toto existovala doplnkova vybava Nivomat, ktoru nebolo mozne kombinovat s DCC. Po FL zmizla z cennikov. Já myslím že na FL ještě byl. Když jsem konfiguroval svoje v listopadu 2019 tak zde nivomat ještě byl. Ted se dívám a již není... Nevíš proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Neviem. Podla mna sa to malo predavalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Holt nezbývá než to prostě zkusit. Nalož do kufra co se vejde a uvidíš. Pokuď vozíš betonové obrubníky, až po strop bych je nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Vždy si může takovou vzorovou kombinaci nechat převážit na váze - sběrné dvory/suroviny/podniky - často to dělají na kšeft, jedno převážení třeba za stovku. Spíš je důležité rozložení - řidič a zbytek nákladu za zadní nápravou není dobrý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stan-m Vloženo 10. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 vdaka za odpovede ,test jazda bola ked som tam mal 10 vriec lepidla a zadok klesol :) a som odchadzal so stavebnin pototo ze az a prezival kazdu nerovnost na ceste :D.. Vzdy som si myslel ,ze kufor by mal mat 300 kg nostnost pri sedane a do 5000 kombicka ale tak ako aj pise pan hore ,ze ked vsetko zvazim .. nadrz a napravy a ine vypavenie tak na samotny naklad vela neostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 No tak uz jen kdyz spocitas 4 normovane cestujici. Pozoroval jsem loni pri ceste z Italie kvuli novym pruzinam. Jakmile stal na odpocivadle jiny SIII a vzadu byli dva dospeli s plnym kufrem, uz to sedelo u zeme stejne jak s tema Bilsteinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 (editace) neřešil bych jen hmotnost, ale i umístění - něco jiného je jen v kufru (vše za nápravou) x položené sedačky a rozloženo i na ně! Odvezl jsem v kufru 36 betonových dlaždic naivně se domnívajíce se že nemají víc jak 7 kg/kus. Jelikož zadek auta byl na doraz, jednu jsem pak zvážil - 10kg :-( Náprava to přežila bez újmy, ale jel jsem dost opatrně :-) Editováno: 10. Říjen 2020, autor: _Stenly 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Pokud auto DCC ma, tak ho nastavit na co nejtuzsi rezim (sport nebo custom rozsireny RACE), at to pri pripadnem hrbolu propruzi co nejmene. Znameho superb vezl asi 375kg okrasnych sutru, rozlozenych po kufru i sklopenych sedackach.. Vic uz bych tam fakt nikdy nedaval (idealne ani uz tech 375kg). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Jj, mám jen standard paket pro špatně cesty a rozumných tipuji max 250kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.