Publikováno Říjen 15, 20204 r Ahoj všichni, dnes, potom co mi auto stalo celý den na dešti jsem po příjezdu domu a otevření kufru pozoroval jak z pod plastů vytíká velké množství vody a to přímo do kufru. Má někdo zkušenosti kudy by se tam voda mohla dostat. Jedna se o Superb 2 combi r. 2014
Říjen 17, 20204 r Skontroluj káblové priechodky, či sa ti neuvolnili. Ešte môže byť tesnenie okolo zadného stierača... Upraveno Říjen 17, 20204 r od r_e_n_e
Leden 7, 20214 r Také mi, když po dešti otevřu kufr, kape voda do kufru. Není ti nic dramatického, tak jsem to neřešil, ale spíš mi to připadá, že je problém v lepení okna na spodní hraně - bylo za minulého majitele měněné:-(
Leden 7, 20214 r Autor Nejlepší by bylo sundat plast co je na vnitřní straně dveří a okno něčím polívat a hledat kde to teče. zkusit hýbat se stěračem a lít to kolem něj. Moc bych s tím neotálel. Jak tam bude téct voda nebo voda se solí tak to pokvete.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.