FrontVypla Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Ahoj všichni, dnes, potom co mi auto stalo celý den na dešti jsem po příjezdu domu a otevření kufru pozoroval jak z pod plastů vytíká velké množství vody a to přímo do kufru. Má někdo zkušenosti kudy by se tam voda mohla dostat. Jedna se o Superb 2 combi r. 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 (editace) Skontroluj káblové priechodky, či sa ti neuvolnili. Ešte môže byť tesnenie okolo zadného stierača... Editováno: 17. Říjen 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 7. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Nakonec zjištěno protíkání kolem těsnění zadního stěrače. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Také mi, když po dešti otevřu kufr, kape voda do kufru. Není ti nic dramatického, tak jsem to neřešil, ale spíš mi to připadá, že je problém v lepení okna na spodní hraně - bylo za minulého majitele měněné:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 7. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Nejlepší by bylo sundat plast co je na vnitřní straně dveří a okno něčím polívat a hledat kde to teče. zkusit hýbat se stěračem a lít to kolem něj. Moc bych s tím neotálel. Jak tam bude téct voda nebo voda se solí tak to pokvete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.