Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, 

stalo se někomu, že by mu z ničeho nic přestalo fungovat elektrické stahování okénka u spolujezdce? Spínač cvaká při stisku, ale okno nereaguje.... Má s tím někdo zkušenost? Auto je stále v záruce, ale ať tam nejedu třeba s úplnou prkotinou a neberu čas sobě i servisu.

Rapid Spaceback r.v. 2018.

Díky za případné rady.

Neboj se reklamovat v AS, to prkotina nebude. Na co je pak záruka i když to stojí kolikrát cenný čas. 

Ještě zkontroluj pojistky. Jsou extra pro každé okno.

• Autor
před 14 minutami, rkonf napsal:

Ještě zkontroluj pojistky. Jsou extra pro každé okno.

Taky mě to napadlo, ale říkal jsem si, že by toho nešlo víc.... Ale díky moc za tip :-)

• Autor
Před hodinou, ben06 napsal:

Neboj se reklamovat v AS, to prkotina nebude. Na co je pak záruka i když to stojí kolikrát cenný čas. 

To já se nebojím, ale jde o ten čas... Oni jsou u nás vždy strašně ochotní, nemám proti nim jediný špatný slovo, ale kdyby to měla být třeba ta blbá pojistka, tak je pro mě snazší vyřešit si to sám :-)

Pojistky jsou tak jediný co pro to bez vybavení a zkušenosti můžeš udělat. Ve starším autě by to mohl být zlomený kabel v průchodce dveří. 

Mám služobného Spacebacka 2016 a po roku mi nefungovalo vodičove okno. Poistky to neboli,ale riadiaca jednotka v motore okna. To mi v servise povedali, že ešte takú závadu nemali, že by menili motor okna. Ja som bol prvý :).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.