Publikováno Říjen 29, 20204 r Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli máte osvětlené všechny kličky dveří? Přivezl jsem Kamiqa a dnes večer jsem si všiml,že klička u řidiče nesvítí. Ostatní ano. Je to chyba a nebo to tak má bít? Díky za odpověď.
Duben 3, 20241 r Prosím o radu jak dodatečně dodělat (svépomocí) osvětlení kliček v Kamiqu..mám 9/2023 a tento model to bohužel nemá...díky za jakékoliv rady.
Duben 3, 20241 r Pro dodělání je potřeba dle schémat zapojení doplnit kabeláž ze všech dveří do řídící jednotky (BCM).Dveřní kabeláž buď dodělat,sehnat z vozu,který osvětlení měl,případně zakoupit originál v ŠA.Vozovou dodělat.Pokud se tam budou montovat nějaká neoriginální LED světla,tak pro ně uzpůsobit tapecírunk dveří,protože v nich nebudou otvory pro světla.Případně sehnat a vyměnit tapecírunky,které jsou i s osvětlením.A nakonec nakódovat v BCM.
Duben 3, 20241 r nastudovat dielensku prirucku, odkazy su na fore napriklad podla vsetkeho Kamiq nema dverne jednotky? tak to bude asi podobne ako Scala teda v tomto pripade by som sa napojil priamo na podsvietenie tlacidiel okien. aj tak to bude vsetko poprepajane na BCM T73c/67
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.