kubasta Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli máte osvětlené všechny kličky dveří? Přivezl jsem Kamiqa a dnes večer jsem si všiml,že klička u řidiče nesvítí. Ostatní ano. Je to chyba a nebo to tak má bít? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Když ostatní svítí, tak je to chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ku-pe Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Také jsem ti to zjišťoval a mě svítí všechny, takže ano je to chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Prosím o radu jak dodatečně dodělat (svépomocí) osvětlení kliček v Kamiqu..mám 9/2023 a tento model to bohužel nemá...díky za jakékoliv rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Pro dodělání je potřeba dle schémat zapojení doplnit kabeláž ze všech dveří do řídící jednotky (BCM).Dveřní kabeláž buď dodělat,sehnat z vozu,který osvětlení měl,případně zakoupit originál v ŠA.Vozovou dodělat.Pokud se tam budou montovat nějaká neoriginální LED světla,tak pro ně uzpůsobit tapecírunk dveří,protože v nich nebudou otvory pro světla.Případně sehnat a vyměnit tapecírunky,které jsou i s osvětlením.A nakonec nakódovat v BCM. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna nastudovat dielensku prirucku, odkazy su na fore napriklad podla vsetkeho Kamiq nema dverne jednotky? tak to bude asi podobne ako Scala teda v tomto pripade by som sa napojil priamo na podsvietenie tlacidiel okien. aj tak to bude vsetko poprepajane na BCM T73c/67 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.