Lukas_cz Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Prosím o pomoc. Nevím jestli to je normální, ale když chvíli stojim na místě tak pod výfukem mám normálně vodu. Ale je ji tam dost. Když tam dam ruku tak v ní mam zachvíli vodu. Diky za pomoc a sorry jestli to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 To je normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 jo jo je to normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=voda+z+vyfuku tak tu mas link Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 .tiez som trosku spanikaril To je taky normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 To je taky normální judo sek nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene Spalovanie paliva su chemicke reakcie, kokretne oxidacne reakcie, ktorych konecne produkty su oxid uhlicity a voda (plus male mnozstvo CO, nesplenych uhlovodikov ci "pevne castice-karbon"). Takze uz siedmak na ZS vie, ze ta voda tam byt jednoducho musi, ak by nebola, tak to by bol prevratny objav a zmenilo by to deiny ludstva trosku chemie este nikomu neuskodilo, ba naopak PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 To je taky normální judo sek nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne Nejedu, já jsem Moravák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj Už zase panikaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 do kelu aj s pismenkami (niektore utiekli, ine sa tam pripisali) tak sorry za gramatiku, aj ked to znacne znizilo vysledny komentar, ale uz som unaveny sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Už zase panikaří Ty jo ,to bol cert dlzen dat ti moderatora hned aky si orazeny Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Už zase panikaří Ty jo ,to bol cert dlzen dat ti moderatora Já nic já ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 diky moc můžu v klidu spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.