joks12 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Rádio Amundsen má mať frekvenčné rozsahy AM, FM, DAB. Podľa cenníka je digitálny príjem staníc DAB už v základnej výbave. Vie niekto ako prepínať tieto rozsahy? Ja mám pod tlačítkom Zdroj iba rozsah FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Já jsem ve videorecenzi viděl že si rádio přepíná mezi FM a DAB samo že podle toho kde a jaká je dostupná stanice, ale prý ten DAB hraje hůř co se týče kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rottax Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Nebylo to video na roadblog? Viděl jsem to taky. DAB mám, ale, že by ch pozoroval nějaké velké rozdíly, co se týče kvality, tak to zase ne. :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 AM pochybujem,ze uz v niecom modernom dnes je.Standardne je FM,podla vybavy a priplatkovo je aj DAB.Ak ho v ponuke nemas a je tam iba FM,nemas ho.Prepina sa aj automaticky,pokial to tak je v infotainmente navolene podla kvality signalu v lokalite ,alebo maualne sa vybera bud FM,alebo DAB .A ak sa jedna o ozaj DAB,tak rozdiel je prave ozaj pocutelny,zvlast ak je auto vybavene priplatkovym audiosystemom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joks12 Vloženo 1. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) To AM som spomenul iba preto, že je uvádzané v návode. Fakt je ale, že v čase objednávky, 02/2020 bola a stále je v cenníku možnosť digitálneho príjmu DAB už základnej výbave. Už som kontaktoval predajcu. Telefonicky mi potvrdili, že DAB by som mal mať. Preveria v čom je problém. Keď budem vedieť viac, dám vedieť. Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: joks12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Dobré vedieť, si myslím po dnešnej príhode s rádiom. Po príchode do cieľa som na volante stlačil vypnutie zvuku na rádio. Potom som zastavil a zhasol motor a odišiel som preč. Po návrate do auta asi po 3 hodinách som naštartoval a odchádzal. Bohužiaľ rádio ostalo ticho. Na palubnej obrazovke ukazovalo audio nič a na obrazovke Amundsena sa zablokovala možnosť ovládať hlasitosť ručne. Zastavil som motor, vystúpil z auta, uzamkol ho. Potom som znovu skúšal rádio spustiť, no nedalo sa. Preto som vyskúšal navigáciu - pekne fungovala, hlasitosť OK. Vyskúšal som ešte spárovaný mobil, opäť všetko fungovalo. Už som začal pripravovať odchod do servisu a v duchu zvažoval čo môže byť príčinou, že rádio nehralo. Na displeji pekne ukazovalo i skladby práve hrané v rádiu, ale ticho z reproduktorov ma úplne zmiatlo. Po príchode do cieľa mojej cesty som vypol displej na panely , zhasol motor a uzamkol vozidlo. Auto som nechal umyť , čo trvalo asi 10 minút. Po naštartovaní sa rádio pekne spustilo a veselo sa prihlásilo o svoje slovo. Potešil som sa a predpokladám, že - riadiaca jednotka si zapamätala, že som dal posledný pokyn pre rádio - ticho a potom tento stav až do vypnutia displeja ponechala Najskôr som myslel, že došlo k mechanickému poškodeniu spínača na volante, ale ako som písal jeho aretáciou displej ukazoval vypnutie zvuku. Nuž všetko je teda v poriadku. Dobre vedieť. Pekný večer. ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 (editace) ahoj... aj mne to takto blbne... hlavne ked niekde idem a na chvilu zastavim, napriklad do bankomatu vytiahnut prasule, sadnem do auta a zvuk nikde... ale prisiel som na to, ze staci aj poprepinat medzi radiom a mediami/USB klucom a ono sa to niekedy chyti... ale ked to nepomaha, tak staci len motor vypnut, otvorit dvere, zavriet, zase otvorit a nastartovat a uz to ide... nemusi sa ani auto zamykat... Editováno: 9. Prosinec 2020, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 ahojte chcem sa spytat na vec ktora sa mi udiala vcera.pocas jazdy a sucasnom zapnuti radia doslo k vypadku radia i celeho panelu.po asi desiatich sekundach sa objavila hlaska reset a po chvilke sa znovu radio zaplo a vsetko funguje dalej.virtualny displej nemal vypadok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joks12 Vloženo 5. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 (editace) Tiež sa mi nedávno stalo, že počas jazdy sa infotainment samovolne niekoľkokrát resetoval. V servise mi tvrdili, že je to firmwérom a treba čakať až bude nový a objednali ma na diagnostiku na 20.7. Aktuálne mám verziu156. Spravil som reset zariadenia do továrenských nastavení. Po tomto sa mi ponúkla aktualizácia frmwéru s drobnými opravami chýb. Verzia ostala 156. Uvidím, či sa resety budú opakovať. Editováno: 5. Červenec 2021, autor: joks12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 dakujem za stanovisko.ja sa bojim cokolvek svojvolne resetovat ci nieco s elektronikou robit aby mi nieco z riadiacich prvkov nezlyhalo.napriklad sa zastavi motor pocas jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joks12 Vloženo 6. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Jednalo sa o továrenské nastavenia infotainmentu, nie riadiacej jednotky motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor992 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Ahojte. Mne sa stavalo to iste, potom mi zhorela riadiaca jednotka. Dal som ju vymenit za repasuvanu (400€, kedze nova stoji cez 1000€) a ta mi po 1,5 mesiaca zhorela vcera- tiez po rovnakych javoch. Takze musim to ist zas riesit, a zase nadrbat velke peniaze za riadiacu jednotku… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Hm, záruku na auto mám ešte 4 roky, hádam to dovtedy vydrží alebo zhorí. Predpokladám, že hovoríme o infotainmente . Ale vďaka Tibor 992 za informáciu a skúsenosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor992 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Ja som mal mať tiež záruku, aspoň som si myslel. Povedali mi, že sa na infotainment vzťahuje iba dvojročná záruka a bol som vybavený. Moje auto má 3,5 roka. Takže asi tak nejak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 no toto poviem pravnikovi nech preveri.ale vdaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Dnes teda 10.7. počas 350 km jazdy 5 krát vypadol ten infotainment, Tablet zhasol, potom sa reštartoval a rádio opäť hralo. Dal som reklamáciu, uvidím čo a ako. Tibor 992 - pozorne som naštudoval podmienky záruky , ale o nejakej výluke tohto čuda som tam nič nenašiel. Spýtam sa na tej reklamácii, keď budem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.