Maco13 Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Zdravim vsetkych. Rad by som sa dozvedel, ci ma uz niekto skusenost s novou octaviou. Pri plnej nadrzi a pri zabrzdeni sa ozyva tupe buchnutie od zadnej napravy. Zistil som to len nahodou, pretoze ked jedna tretina paliva uz nie je v nadrzi vsetko je ok. Servisy na slovensku a dokonca aj importer ma odpisali, ze to je fyzikalny jav, a ze palivo udiera o nadrz. snazil som sa preukazat, ze tento problem sa prejavi aj ked auto dlho stoji a prvotne sa pohne , takze neprijemny zvuk sa opakuje. Vedel by niekto poradit? Auto ma 6000 km, zaregistroval som tento problem okolo 2000 KM a odvtedy sa s nimi dotahujem. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Je to palivo v nádrži. Nic s tím nenaděláš, jedině netankovat plnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tinzl Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Tak na tohle jsem uz taky narazil. Mam najeto necele 4tis. km a obcas tam slysim neco neobvykleho. Jak pojedu do servisu, musim se na to zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Potvrzuji, s plnou nádrží to pěkně hlasitě šplouchá. Asi se šetřilo na vnitřních přepážkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Na obranu nové Octavie, tohle šplouchání v nádrži když je plná nebo téměř plná znám i z Yetiho a Rapidu. A zrovna Yetiho považuji za MBčko, na kterém se ještě tak výrazně nešetřilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 já to v yetim nezaznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 U O3 to delalo taky, rikal jsem si, ze to snad vyresi a nee :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.