Přejít na obsah

Jan Tinzl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jan Tinzl

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. :-) Ja nejsem kovany skodovkar. To ze firma kupuje prevazne skodovky me jeste nepasuje na kovare :-). Soukromne jsem mel 2x Toyotu, 1x Opel a jako mladej jsem zacinal na Trabantu, Skoda 120, Fiat Uno 75 a Ford Escort, ale to uz je historie, ktera se neda vubec pocitat a srovnavat. Tohle auto se mi fakt libi, jede slusne, vybavu ma taky hodne dobrou, jen ten SW, coz je v souvislosti s bezpecnosti asi jedna z nejdulezitejsich veci je moc spatny. Uvidim po vikendu.
  2. V patek jdu na reinstalaci SW, tak vam dam vedet, co se zmenilo. Mam OIV od 22.10.2020 a je to jedna velka zoufalost( zlata OIII RS pred FL ). Mj. dnes se mi po dvou dnech opet roznul display “tabletu”. Vsechno foukalo, sedadla hraly, telefon HF nefungoval, navigace a radio taky ne, proste radost se v te krasne Octavce svezt. A to mam ctvrtou Octavii v rade. Nastesti vzdy sluzebni.
  3. Tak na tohle jsem uz taky narazil. Mam najeto necele 4tis. km a obcas tam slysim neco neobvykleho. Jak pojedu do servisu, musim se na to zeptat.
  4. Reknou ti to ve Skodovce. Uz jsem se zarekl, ze ho pouzivat nebudu, protoze na takovy kram nemam nervy. To si radeji koupim magnet a pojedu pres telefon. Ted jdu ale na prehrati SW, tak uvidim.
×
×
  • Vytvořit nový...