quibusus Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Máte nejaké tipy na to aká časť výbavy má vplyv na cenu/kvalitu poistenia u Karoqa? Teda oplatí sa kúpiť niečo, čo by dlhodobo zlacnilo poistenie? Napr. alarm, immobilizér, sherlog alebo podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Každá pojišťvna má jiné podmínky. Např. Kooperativa - alarm nebo imobilizer (ten je snad už standard všude) dneska nikoho nezajímá, mechanické zabezpečení ti dá okolo 5% slevy, pak jde ještě sleva s aktivním nebo pasivním vyhledáváním (tam se ti ale nevyplatí poměr sleva na pojistce vůči pořizovací, resp. paušální ceně za provoz). Na nových autech je naopak více věcí z výbavy, které ti výslednou pojistku prodraží - lepší infotainment, kola, 4x4, automat, vyhřívané sklo atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Některé pojišťovny dají slevu 10%, když se necháš sledovat - GPS lokátor v autě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Jako jestli myslíš vliv výbavy, klikatelné v patřičné části konfigurátoru auta, tak o ničem nevím. Ano, ptají se alarmy, imobilizéry, zámky převodovky, pískování skel, sledovací systémy (různé druhy),... ale to nepovažuji za výbavu typu lepšíaudio, infotainment, vyhřívané sedačky, webasto,... Je zajímá pořizovací cena vozidla, resp. "na kolik" se to má pojistit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Kdo chce opicku musi mit i na bananky 👍. Z praktickych duvodu kombinace napr bezklicku a zamykani zpatecky je na masli. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Měl jsem v O3 a pořídil si tam zamykání zpátečky+kapoty, protože to byla moje první Škoda a děsily mě řeči, jak se to moc krade. Později to bylo, jak píšeš. Už jsem na to kašlal a jen zařadil zpátečku - aby si dotyčný myslel, že je zamknuto, protože mě nebavilo sice odemykat a starovat bezklíčkově, ale stejně jsem ten klíč musel vytáhnout, abych odemknul Defenda. U aktuálního Karoqu jsem se na to vykašlal úplně - stejně není nic lepšího, než dobrá pojistka s GAPem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Presne a jasne shrnuto 👍👍👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.