Aleš Sluka Vloženo 9. Prosinec 2020 Vloženo 9. Prosinec 2020 Od 7.10.2020 vlastním nový Kamiq 1.0 TS 85 kW. Ve výbavě má dva porty USB C. Flash disk (značkový Samsung) s výstupem pro USB C se v jednom portu vůbec nenačte a v druhém portu přehrával písničky, ale po 2 dnech používání se při přehrávání zastavil. Odebral jsem ho a znovu zapojil, ale stále se připojuje a nic nepřehrává. Flash disk jsem zkontroloval v PC, tam je v pořádku. Nemá někdo s tímto zkušenosti ? Nevím, jestli by nepomohlo pořídit nový flash disk s redukcí na port C. Děkuji Aleš Sluka Citovat
thomas_b_b Vloženo 9. Prosinec 2020 Vloženo 9. Prosinec 2020 Z vlastní zkušenosti používám redukci Samsung z C na A a různé flešky fungují. Koupil jsem předtím také nějakou redukci a ta měla umět přenos i napájení, ale přenos nefungoval (zkoušel jsem přenos z telefonu pomocí této redukce na flešku a vše OK). Nyní ji používám na napájení kamery. Prostě si se škodováckým softwarem všechno nerozumí. Na fotce přikládám jaký typ redukce používám, 1 ks jsem koupil v CZ prodejně a po vyzkoušení jsem druhý kus stejného provedení koupil na Aliexpressu, ale za úplně jinou cenu. Citovat
Mikoho Vloženo 9. Prosinec 2020 Vloženo 9. Prosinec 2020 Problém ja vidím v USB C konektore ktorý je šledránsky podľa mňa. Nedrží dobre a stačia vybrácie ako nerovnosť cesty a systém sa odpojí. Robilo mi to aj na samsungu v peugote. Pomohla zmena telefóna na Iphone. Má laiting a ten v peugote neodpájalo. Samsung tam som skúšal dva mobili a robili to oba.Tu to je bezdrátovo tak nemusím riešiť ani kábel ani konektor. Keby robili konektor USB C ako mám na Macbooku pro tak verím že bude dobre funkčný aj na aute. Je dosť tuhý a pevný neveklá. Citovat
thomas_b_b Vloženo 9. Prosinec 2020 Vloženo 9. Prosinec 2020 Co já můžu posoudit, tak na autě rok výroby 03/2020 jsou konektory dobré - žádný problém s tuhostí spojení není. Je pravda, že nejlepší funkčnost systému - bezdrátově i s drátem je na jablíčkový telefon. Citovat
bouchy Vloženo 9. Prosinec 2020 Vloženo 9. Prosinec 2020 Okamžitá reklamace, co jiného...! To myslíte vážně, cituji: před 8 hodinami, thomas_b_b napsal: Prostě si se škodováckým softwarem všechno nerozumí. ?? Takže škodovka si dělá co chce a sere na Universal Serial Bus standard, zcela jistě dle IEEE, RFT, nebo co já vím? Ale no tak. Citovat
Peter1986 Vloženo 5. Březen 2021 Vloženo 5. Březen 2021 Dobrý deň neviem či píšem správne ale mám otázku bol som v aute a skúšal som cez kábel sa pripojiť s autom zvuk ide ale obraz nie aj keď dám YouTube zvuk ide obraz nie ani navigácia sigyc mi nejde kde robím chybu ďakujem? Citovat
Návštěvník Vloženo 30. Srpen 2024 Vloženo 30. Srpen 2024 ahoj vie niekto kolko wattov maju vykon usb-c konektory v kamiqu predfacelift ? v predu aj vzadu plus v zrcadle na kameru ? dik Citovat
Návštěvník Vloženo 9. Září 2024 Vloženo 9. Září 2024 v predfaceliftovom modely maju všetky usb-c porty vykon 15w. Citovat
cz pida Vloženo 7. Prosinec 2024 Vloženo 7. Prosinec 2024 řeším něco podobného, koupil jsem nejdřív USB-C flashdisky Verbatim a pak AData a ani jeden to nenačetlo, nakonec jsem vzal originální "škoda" duální USB s konektorem USB-C a USB-A…ten to načte a funguje, ale s tím, že tak 2x týdně když sednu to auta se pouze načítá a načítá, pomůže ho buď vyndat a nebo vypnout a zapnout motor a pak zase naskočí. Už mě to štvalo a tak sem to šel reklamovat, údajně byly nečistoty v USB-C portu, tak si říkám taková blbost, jenže za 2 dny to samé. Řešení v autorizáku neví a tak mám tam nechat auto týden stát na pokusy, což nechci….má někdo podobnou zkušenost ? Díky Rádio má nejnovější SW 1800. Jediná chyby ve VCDS je tato v 5F, nicméně baterie je v top stavu. 1539 - Omezení funkce U1400 00 [00001000] - podpetím [Function restriction due to insufficient voltage - lower limit value not reached] Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Priorita závad: 6 Frekvence závad: 2 Počítadlo resetů: 40 Kilometry: 27495 km Datum: 2024.11.26 Čas: 07:03:17 Napětí svorky 30: 8.1 V Citovat
radek253 Vloženo 7. Prosinec 2024 Vloženo 7. Prosinec 2024 Mám Scalu 04/23, používám Sandisc s duálními konektory USB A a C, 128GB, stane se to tak jednou za dva až tři týdny, stačí vytáhnout - zastrčit zpátky, pak se načte, možná záleží i na rychlosti flešky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.