Publikováno Prosinec 24, 20204 r Vyplatí se připlatit si za columbus? Je o tolik lepší než bolero? Nebo stačí amundsen?
Prosinec 28, 20204 r Záleží, jaké máš preference. Columbus má navíc vnitřní úložnou paměť, tuším 64gb, dále např. můžeš mít zobrazenou navigaci jak v kapličce (pokud máš digitální panel), tak i na obrazovce infotainmentu. U Amundsenu si musíš vybrat buď jedno, nebo druhé....za mě, stejný názor jak @davi72, Amundsen mi úplně stačí a hlavně má otočné knoflíky 😄
Únor 12, 20214 r https://www.garaz.cz/clanek/palubni-displej-skodovek-bude-upozornovat-na-nebezpeci-21005650#dop_ab_variant=509600&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&dop_req_id=DgxcTPq7MzR-202102121511&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Září 22, 20213 r Ahoj, dnes jsem si pořídil Karoqa r.v.2017. Má Columbus a nabízí navigaci se zobrazením GoogleEarth. Když připojím auto přes mobilní internet, tak mi to napíše: Chyba Škoda Connect. Přitom mám vše aktivované. Nesetkal jste se s tím někdo? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.