Husita Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Vyplatí se připlatit si za columbus? Je o tolik lepší než bolero? Nebo stačí amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Amundsen postačí určitě.Hlavně má otočné knofliky... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Záleží, jaké máš preference. Columbus má navíc vnitřní úložnou paměť, tuším 64gb, dále např. můžeš mít zobrazenou navigaci jak v kapličce (pokud máš digitální panel), tak i na obrazovce infotainmentu. U Amundsenu si musíš vybrat buď jedno, nebo druhé....za mě, stejný názor jak @davi72, Amundsen mi úplně stačí a hlavně má otočné knoflíky 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaroqSportline Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Jasně že Columbus, nic míň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 https://www.garaz.cz/clanek/palubni-displej-skodovek-bude-upozornovat-na-nebezpeci-21005650#dop_ab_variant=509600&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&dop_req_id=DgxcTPq7MzR-202102121511&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Ahoj, dnes jsem si pořídil Karoqa r.v.2017. Má Columbus a nabízí navigaci se zobrazením GoogleEarth. Když připojím auto přes mobilní internet, tak mi to napíše: Chyba Škoda Connect. Přitom mám vše aktivované. Nesetkal jste se s tím někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkro Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Nevíte někdo jestli se dá na infotainmet columbus dát fotka k hlavnímu uživateli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.