save Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Zdravím a pozdravuju. Prosím o radu.Svítí mi stále kontrolka ruční brzdy (brzd). Jde o to,že svítí i když vyndám klíč ze zapalování a o tomhle problému jsem na netu nic nenašel. Jinak kapalinu mám dolitou destičky v pohodě,jen na spínač u ručky jsem nekoukal. Diagnostika samozřejmě mlčí,kromě něčeho ohledně ABS,ale to mi nesvítí. Po pravdě vůbec tomu nerozumím,umím max. dolít benzín. Předem moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 A když maš zapnuté zapalování tak kontrolka funguje správně? Jinak to může být vadná spínací skříňka (zůstává sepnutý jeden z kontaktů), budíky, nebo se ti na vstup do budíků pro kontrolku odněkud dostává napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.