Publikováno Prosinec 27, 20204 r Ahoj, Mám takový problém, teď od 23.12 jsem odstavil auto, celý dny pršelo a v noci mrzlo a dneska jsem došel do auta a bylo zamrzlé venku i uvnitř čelní sklo a dokonce celý sklo na panoramatické střeše ( mám octavii vrs combi, takže přes celé auto) Přemýšlel jsem, čím to mohlo být, tak jsem po tom jak se auto zahřálo otevřel panoramu a předek totálně zamrzlý a pak jsem tak 25 minut bojoval se zavřením, nešlo to, vracelo se to, už jsem myslel, že to bude stát venku do zítra s otevřeným oknem :D nakonec se to zavřelo.. nicméně jsem celkem v šoku, že jsem měl poprvé v životě zamrznuté čelní sklo..nevíte čím to může být? panorama po otevření byla plná ledu, vody.. Moje dedukce je taková, že jak pršelo do noci a k ránu mrzlo tak odtokové kanálky zamrzly, ale pořád nechápu, jak se mohla voda dostat dovnitř a vlhkost..interier, palubovka, všechno suché..poradí mě někdo? PS: Originální Škodovácká škrabka na led, škrábe sklo.. Upraveno Prosinec 27, 20204 r od martind_
Prosinec 27, 20204 r Klasika - vlhkosť vo vnútri auta... Aj mne to robí a nemám ani panorámu... Sic až tak pri - 10... Treba auto pred odstavením vyvetrať...
Prosinec 31, 20204 r Autor Teče bych neřekl, spíš tama jde vlhkost, protože čelní sklo je jen lokálně a panorama celá ..ale během 10 min jízdy je to ok, tak hodl s tím zajedu do servisu Já už bych do auta nikdy v životě panoramu nechtěl, jediné co bych bral je celé prosklené sklo jako mají třeba Fabie apod..stejně to neotvírám, ale hold to bylo ve výbavě
Leden 1, 20214 r To bych netvrdil, že do všech teče. Mě dělal neplechu zadní odtok (zlomená hadička) a proto mi tekla voda do kufru. Ale to byl jediný problém s panoramou.
Leden 1, 20214 r před 8 hodinami, AdoksS napsal: To bych netvrdil, že do všech teče. Mě dělal neplechu zadní odtok (zlomená hadička) a proto mi tekla voda do kufru. Ale to byl jediný problém s panoramou. Postav auto pod "správným" úhlem, dopřej střeše dostatečné množství vody a uvidíš. Btw. nikdy jsi neměl kapku vody na těsnění dveří řidiče / spolujezdce od palubní desky směrem k prahům?
Leden 1, 20214 r Autor No já po tom všem co jsem s panoramou zažil, tak už to nikdy nechci :)) ano je to fajn, že v létě apod pro lidi, kteří sedí v zadu je to wow..ale stejně 99% času jsem to neotvíral a když ano a viděl jsem ty zvuky to co dělá, jak se to třepe..tak mě to přešlo. Po každé když jedu do servisu OD VÝROBY říkám panorama, vyčistit, namazat..
Leden 19, 20232 r V 1. 1. 2021 na 11:31, LiveBomb napsal: Postav auto pod "správným" úhlem, dopřej střeše dostatečné množství vody a uvidíš. Btw. nikdy jsi neměl kapku vody na těsnění dveří řidiče / spolujezdce od palubní desky směrem k prahům? Ja ano a mam hlavu v smútku lebo voda tečie z rámu a chcú mi vymeniť panoramu aj keď mi nevedia potvrdiť ci je rám prasknuty...
Leden 20, 20232 r To nepomůže. Rám má konstrukční nedodělek, stačí shodit stropnici a zamáznout tmelem dvě místa. Někde se tu valí videa, co přesně s tím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.