KOKYN Vloženo 8. Listopad 2007 Vloženo 8. Listopad 2007 Ne uplne z ulice,ale hned vedle... V jednom Skoda servisu.. Doufam,ze to nebyl nikdo odtud.. Drsná šleha!!!
Luďa Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) Jedno LAMBORGHINI. Sice ne z ulice,ale z výstavy. :-) Editováno: 9. Listopad 2007, autor: Luďa
TomasB Vloženo 10. Listopad 2007 Vloženo 10. Listopad 2007 není to sice typický autoúlovek, ale je to myslím pěkný
blondakxxx Vloženo 10. Listopad 2007 Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) ....když jsme u těch SPZetek Editováno: 11. Listopad 2007, autor: blondakxxx
Peterer Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh. No a bílá je bílá, ha ha...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 moje auti a Fabia RS +moje mila.. a jeji segra s jejim milím :-P .. ja fotim
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 a jeste jedna... nakonec sm sice jen postavili snehulaka.. ale snehu dost.. nato ze sme byli 12 km od domu...a zadne hory...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Tady je... snehulak jako krava...a ta hlava.. fiha ..tezke jak prase.. ..aa to co ma mezi nohama... to je bez komentare
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Snehu dnes napadlo hodne...a nekdo ten kopec proste nedal.. Editováno: 11. Listopad 2007, autor: abado
MichalF Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr !
TomasB Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr ! Tak nějak, určitě bych nedával zimáky povinně, ale jak bouráš nebo někde blokuješ ostatní, tak patřičnej flastr.
abado Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr ! Tak nějak, určitě bych nedával zimáky povinně, ale jak bouráš nebo někde blokuješ ostatní, tak patřičnej flastr. Jj presne...ale nastesti me cestu neblokoval... a ja zimaky mam vpoho..tak pohoda..ale ten FRS ma nove uplne..tak mu to jelo...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu?
Peterer Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu? Ano, fotil jsem to na SportLife Brno, ty jsi tam byl taky? Jestli jo, tak jsis jistě všiml něčeho u stánku Kellys...v pátek odpoledne... Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Peterer
metjus Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Snehu dnes napadlo hodne...a nekdo ten kopec proste nedal.. Neni to nahodoou cesta na Mikulcin vrch?
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu? Ano, fotil jsem to na SportLife Brno, ty jsi tam byl taky? Jestli jo, tak jsis jistě všiml něčeho u stánku Kellys...v pátek odpoledne... Hele letos sem tam nebyl,ale byval sem tam driv a vubec na vsech takovejch vystavach jako Sport Prague atd..Ale i ted jsme tam meli stanek..Byvala to moje prace- prodikce nasi firmy..
francoa Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem!
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ...........
francoa Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ........... nechapal jsem koukam co to tam stoji tak jsem to musel hnedka fotnout byla to reklama na paintball
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! nová Skoda Henlein
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ........... nechapal jsem koukam co to tam stoji tak jsem to musel hnedka fotnout byla to reklama na paintball a ja myslel ,ze je to nejaky prototyp ulozneho prostoru na lyze .) No a HENLEIN nema chybu... Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Jeronymo
Doporučené příspěvky