KOKYN Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Ne uplne z ulice,ale hned vedle... V jednom Skoda servisu.. Doufam,ze to nebyl nikdo odtud.. Drsná šleha!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Asi nějaký chudák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) Jedno LAMBORGHINI. Sice ne z ulice,ale z výstavy. :-) Editováno: 9. Listopad 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 není to sice typický autoúlovek, ale je to myslím pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) ....když jsme u těch SPZetek Editováno: 11. Listopad 2007, autor: blondakxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Včera pozdě v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh. No a bílá je bílá, ha ha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Taky ňáká tá značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 moje auti a Fabia RS +moje mila.. a jeji segra s jejim milím :-P .. ja fotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 a jeste jedna... nakonec sm sice jen postavili snehulaka.. ale snehu dost.. nato ze sme byli 12 km od domu...a zadne hory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady je... snehulak jako krava...a ta hlava.. fiha ..tezke jak prase.. ..aa to co ma mezi nohama... to je bez komentare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Snehu dnes napadlo hodne...a nekdo ten kopec proste nedal.. Editováno: 11. Listopad 2007, autor: abado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr ! Tak nějak, určitě bych nedával zimáky povinně, ale jak bouráš nebo někde blokuješ ostatní, tak patřičnej flastr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Staci mit kvalitni gumy a clovek nema problem temer nikde. Pak se holt najdou dementi co maj letaky nebo zimaky sjety jak cip a akorat serou lidi tim jak pak blokujou cesty ! Takovejm bych daval flastr ! Tak nějak, určitě bych nedával zimáky povinně, ale jak bouráš nebo někde blokuješ ostatní, tak patřičnej flastr. Jj presne...ale nastesti me cestu neblokoval... a ja zimaky mam vpoho..tak pohoda..ale ten FRS ma nove uplne..tak mu to jelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu? Ano, fotil jsem to na SportLife Brno, ty jsi tam byl taky? Jestli jo, tak jsis jistě všiml něčeho u stánku Kellys...v pátek odpoledne... Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Peterer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Snehu dnes napadlo hodne...a nekdo ten kopec proste nedal.. Neni to nahodoou cesta na Mikulcin vrch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Není to přímo z ulice, ale na oktávku je prostě spoleh.No a bílá je bílá, ha ha... Nefotil jsi to v Brne na Sportlifu? Ano, fotil jsem to na SportLife Brno, ty jsi tam byl taky? Jestli jo, tak jsis jistě všiml něčeho u stánku Kellys...v pátek odpoledne... Hele letos sem tam nebyl,ale byval sem tam driv a vubec na vsech takovejch vystavach jako Sport Prague atd..Ale i ted jsme tam meli stanek..Byvala to moje prace- prodikce nasi firmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ........... nechapal jsem koukam co to tam stoji tak jsem to musel hnedka fotnout byla to reklama na paintball Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! nová Skoda Henlein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) včera jsem nafotil tohle v podzemní garáži v Ostravě V Tescu (Cerfur) Foceno mobilem! tak to me podlelej,,, jeste aby to fungovalo ........... nechapal jsem koukam co to tam stoji tak jsem to musel hnedka fotnout byla to reklama na paintball a ja myslel ,ze je to nejaky prototyp ulozneho prostoru na lyze .) No a HENLEIN nema chybu... Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky