Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jojo me to urcite potesi ... Porsche je nadhera a od 9ff bych si nechal libil asi cokoliv co delaj !!!

Tak nějak jsem si to myslel ;)

Vloženo
Také jsem jednu Audinku zachytil mobilem na Shelce

OOO... ta bilá je nadherma.....nez sem si koupil auto.. sem nikdy bile nechte..a koupil sem si bile...a ted se mi bila libi nejvic na aute... :)

Vloženo
OOO... ta bilá je nadherma.....nez sem si koupil auto.. sem nikdy bile nechte..a koupil sem si bile...a ted se mi bila libi nejvic na aute... :)

Tak na tom by jsme se neshodli, nicméně proto jsme každý jiný, že? ;)

Vloženo

ABADO necituj posledni prispevky proboha :D

nebo dostanes 66 procent :)

jinak e zrovna laurinku vemou lamy jedny :) ale vsimnete si facelift svetel vzadu a karasnych tuzing line poklic

Vloženo
ABADO necituj posledni prispevky proboha :D

nebo dostanes 66 procent :)

jinak e zrovna laurinku vemou lamy jedny :) ale vsimnete si facelift svetel vzadu a karasnych tuzing line poklic

To bylo omylem... uz mi psal i davon..ja víím... sory... ale i šlechta muže zhřešit :palec2:

Vloženo
KOla bych dal jiný, a t=onování skle pořešil lehce jinak, ale jinak by se mi líbilo :p

Na to jak moc se mi AUDIny líbí a jak miluju obrovské káry se mi Q7 nelíbí a já nevím proč :help:

VW Touareg, Porsche Cayenne (Turbo S ještě k tomu) a Nissany a Toyoty a všechny ty amerikanizace jako Lexus RX400h či Infiniti EX35 se mi líbí, jen Q7 nikoli

Vloženo (editace)

moc se mi líbí trailer na q7, a ta hudba... naprosto super, ale auto ve skutečnosti už moc ne...

http://www.audi.cz/q7/ --> q7 extra --> q7 video --> q7 trailer (nejde to dát odkaz je to celý ve flashi)

Editováno: , autor: ph007
Vloženo
Na to jak moc se mi AUDIny líbí a jak miluju obrovské káry se mi Q7 nelíbí a já nevím proč :help:

VW Touareg, Porsche Cayenne (Turbo S ještě k tomu) a Nissany a Toyoty a všechny ty amerikanizace jako Lexus RX400h či Infiniti EX35 se mi líbí, jen Q7 nikoli

Já kdybych si vybíral AUDInu, tak asi taky jinou, ale zas na ježdění pro manželku dobrý :p

Vloženo
Tatra 111 ? ty ostatni LIAZ ,jedna Dakarka ale jinak nevim.

LIAZ jo, ale tu TATRU netrefils. Je to JINEJ TYP!!!!

Zkus to znovu. Ps.:je to jen pro znalce.

Vloženo
Btw to stribrny je Liaz (Skoda) Xena, ne? Nebo jaxe tomu rikalo.

A kterej rocnik je ta dakarska? '86 byla tusim ve zluty, tak ze by '87? :)

Jj. Tamto je Škoda XENA.

Dakarák je ročník 1985.

post-5139-1211203534_thumb.jpg

post-5139-1211203549_thumb.jpg

post-5139-1211203567_thumb.jpg

Vloženo (editace)

1. LIAZ 110.083 URBUS 4x2

2. LIAZ 110.860 EMIBUS 4x4

3. Škoda Liaz 101.124

4. Liaz TR 16

Liaz 151.809 Afrikabus.

post-5139-1211204062_thumb.jpg

post-5139-1211204127_thumb.jpg

post-5139-1211204174_thumb.jpg

post-5139-1211204368_thumb.jpg

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo
Aha, taxem sel spatnym smerem po casovy ose :) Ale jak dopadla ta '86, to je smutny :( Moskal, Joklik, Fencl a zluta prdel, ten plakat mam schovanej mezi nejcenejsima papirama, jen to ted neni kam povesit. .... ted koukam jeste jednou na to foto, to ma novou znacku, ona je po renovaci?? :clap:

Legendární vůz číslo "627" byl v provozu do roku 1987.

Víc se dovíš tady: http://www.liaz.cz/l_100_55_d_dakar_1985.php

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...