TomasB Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 a heleme, že by další Komárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 a heleme, že by další Komárek? nestraš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 hi, co tim nekdo sleduje proboze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 a heleme, že by další Komárek? Pro nezasvěcené - tedy i pro mne... Kdo je Komárek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Pro nezasvěcené - tedy i pro mne... Kdo je Komárek ? Koukni do sekce OII - Ostatní, Komárek je náš asi desetiletý lidový vypravěč, co měl RS a zrušil jí...a až po nehodě zjistil, že to RS zdaleka nebvyla a možná že vůbec nic nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Koukni do sekce OII - Ostatní, Komárek je náš asi desetiletý lidový vypravěč, co měl RS a zrušil jí...a až po nehodě zjistil, že to RS zdaleka nebvyla a možná že vůbec nic nebylo... čtení na 1 hod, ale díky za odkaz dost mi to připomíná jednoho - robo111 Jak říkává můj kolega, v každé vesnici mají svého obecního blázna, tak každé forum má své ......jak to nazvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 polosilene vypravece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 zdary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) Taky jsem tam byl, vidíš ? Máme úplně stejné fotky....ještě že nám ten internet funguje.Příště raději opravdu vlastní úlovek - fotek na netu je habaděj, tam si je taky můžeme najít. A odkud je máš ty? Pokud z autorevue.cz, tak se mrkni na nick, kdo je tam dal. Jsou to moje fotky. Příště, než začneš někoho kritizovat, tak si dej vše dohromady a nedělej ze sebe vola. Link na původní fotky: http://galerie.autorevue.cz/showgallery.ph...&ppuser=396 Více info o naší cestě po TX je např. zde: http://www.folklor.cz/public/kapitola.phtm...24996&& PS: Jen pro tebe tu zítra hodím pár kousků, co na netu nenajdeš... věř mi. Editováno: 11. Únor 2008, autor: traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 A odkud je máš ty? Pokud z autorevue.cz, tak se mrkni na nick, kdo je tam dal. Jsou to moje fotky. Příště, než začneš někoho kritizovat, tak si dej vše dohromady a nedělej ze sebe vola.Link na původní fotky: http://galerie.autorevue.cz/showgallery.ph...&ppuser=396 Více info o naší cestě po TX je např. zde: http://www.folklor.cz/public/kapitola.phtm...24996&& PS: Jen pro tebe tu zítra hodím pár kousků, co na netu nenajdeš... věř mi. nevzpomínám si, že bych tě urážel, ale když odpovím, snad budeš volovi rozumět.. Fotky mám z netu, ale ne z odkazu od tebe, pokusím se ho najít a pak ti ho rád předám. Dále děkuji za odkaz na tance, ale folklor skutečně není pro mne a tak to ani nebudu podrobně číst /snad se tím nedotknu tvého ega/ Pokud jsou fotky od tebe, jistě máš nějakou kde jsi i ty vyfocen s nějakým fešákem - no kdo by odolal ? A popis nějaké cesty a fotky jsou různé věci a teď nevím zda mi to uniklo, ale v tom článku snad o té výstavě není zmínka, nebo je ? Nečetl jsem podrobně... Tak pokud to shrnu, když tam v článku není zmínka o výstavě aut a na fotkách vidím jen auta a nic jiného, tedy tebe - rozhodně si nepřipadám za vola. Jen mne může napadat, že někdo se tady snaží dělat vola ze všech...a takových tupounů už tady bylo.... Tak příště než se na někoho osočíš, zamysli se nad sebou, zda k tomu někdo neměl důvod ti nevěřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Už to tu bylo, ale o takové auto, ale hlavně ty kola se musím s Vámi pochlubit P.S. Fotky jsou vážně moje a v Texasu jsem nikdy nebyl Rozměr pneumatik je vícenež extrémní 305/30 R26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) nevzpomínám si, že bych tě urážel, ale když odpovím, snad budeš volovi rozumět..Fotky mám z netu, ale ne z odkazu od tebe, pokusím se ho najít a pak ti ho rád předám. Dále děkuji za odkaz na tance, ale folklor skutečně není pro mne a tak to ani nebudu podrobně číst /snad se tím nedotknu tvého ega/ Pokud jsou fotky od tebe, jistě máš nějakou kde jsi i ty vyfocen s nějakým fešákem - no kdo by odolal ? A popis nějaké cesty a fotky jsou různé věci a teď nevím zda mi to uniklo, ale v tom článku snad o té výstavě není zmínka, nebo je ? Nečetl jsem podrobně... Tak pokud to shrnu, když tam v článku není zmínka o výstavě aut a na fotkách vidím jen auta a nic jiného, tedy tebe - rozhodně si nepřipadám za vola. Jen mne může napadat, že někdo se tady snaží dělat vola ze všech...a takových tupounů už tady bylo.... OK, omlouvám se za toho "vola" ale fakt mě to nakrklo. Jistě, různých fotek může být celý web - nemám důvod je někde krást a vyvěšovat tady. Link na folklór byl informace o naší cestě do Tx (kde byly nafoceny i mé snímky).. Zítra tu hodím více fotek, aby bylo jasné, odkud pocházejí. Tak příště než se na někoho osočíš, zamysli se nad sebou Tuto větu ti doporučuji přečíst několikrát a vzít si z ní ponaučení. Svatá pravda :-) Editováno: 11. Únor 2008, autor: traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Už to tu bylo, ale o takové auto, ale hlavně ty kola se musím s Vámi pochlubit P.S. Fotky jsou vážně moje a v Texasu jsem nikdy nebyl Rozměr pneumatik je vícenež extrémní 305/30 R26 Jj,Escalade EXT je mazec!Zvlast na takovych kolech..Tomu bych se vubec nebranil..Ja jednou tady v PH videl zlutyho H2 na kolech 305/35/26 a to mel jeste na tech rafcich ty rotacni hvezdice..To i moje kamaradka si auta vsimla,hned,jak sme na nej dohlidli.. Ale foto bohuzel nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Jj,Escalade EXT je mazec!Zvlast na takovych kolech..Tomu bych se vubec nebranil..Ja jednou tady v PH videl zlutyho H2 na kolech 305/35/26 a to mel jeste na tech rafcich ty rotacni hvezdice..To i moje kamaradka si auta vsimla,hned,jak sme na nej dohlidli.. Ale foto bohuzel nemam.. Po Práglu jezdí tohle monstrum v černé barvě. Ale nevím jaké má kola, jsem si nevšiml, jen jsem za ním asi dvakrát stál na červenou. Ehmm asi budu za wola, ale která automobilka tohle dělá? Já fakt americe nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jestli se nepletu tak je to Cadilac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) dnes rano.. po noční.. nevim, co tim chtel umelec řict...ale asi se mu na to lépe chyta signal jinak obe fotky foceny mobilem Dobrý úlovek, hlavně ten druhý nemá chybu Editováno: 12. Únor 2008, autor: Wassermann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jestli se nepletu tak je to Cadilac Jj presne tak..Cadillac.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 .. jel sem si zabruslit na kolečkovych..a kdo me nesledoval... VB!!.. hned za plotem.. hajzli:) No jo říkaly to v televizi že policie bude mít nové barvy a auta tak toto je asi finální podoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 marty tak ta fotka to bohzel nepozname jestli to je tak dobry jak rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) marty tak ta fotka to bohzel nepozname jestli to je tak dobry jak rikas Jj je blba,bohuzel..Byly to fakt pekny "strouzky cesneku".. Editováno: 12. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 to ja sel vcera z prace a sla jedna prede mnou, no clovece a sel vocima prilepenej celou cestu kmetru vocima na jejim zadku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 to ja sel vcera z prace a sla jedna prede mnou, no clovece a sel vocima prilepenej celou cestu kmetru vocima na jejim zadku ) Jj presne vim,co myslis.. takhle ja sel dneska cely schody na Miraku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Smarja pano, takovy vobludy se leknu pri kazdym pruseru v depu http://auto.idnes.cz/super-2000-skoda-uz-t...56_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Smarja pano, takovy vobludy se leknu pri kazdym pruseru v depu http://auto.idnes.cz/super-2000-skoda-uz-t...56_automoto_fdv Je takova..... ....svoje...To je fakt..Ale treba az to bude strakatejsi diky reklamam,tak to bude lepsi.. Vobluda to je,to je fakt,ale uplnej hnus taky ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky