Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj prosím o radu když zapojím přípojný vozík za Feldu tak po nějaké době umře vypínač světel a Felda nesvítí , spínač vyměním a vše zase chodí jak má , po odletí zase cca 100km  s vozíkem opět umře vyměním za nový a zase vše svítí co je špatně prosím že to zabije vždy vypínač.Děkuji Honza

Vloženo

A není to spíš vozejkem než autem?

Pokud auto bez vozejku funguje normálně, tak bych zkusil jinej vozejk. Potom podle situace

1.) Blbne to bez vozejku = chyba v autě 

2.) Blbne to i s jiným vozejkem = chyba v zásuvce auta nebo kabeláží tažnýho. Většinou je tažená odbočkou od levýho světla do zásuvky. Prodřený kabely, prohozený,

3.) S jiným vozejkem ok = vozejk špatně zapojenej - zástrčka, vyhnilý světla atd. 

Může to dělat, že zapneš světla je to OK, ale při šlápnutí na brzdu a spuštěným blikači můžou světla solidně blbnout. 

Vloženo

No zapojoval jsem to já a dodělával tažný mělo by to být v pořádku po této stránce pokud nejsem kopyto roku jiný vozík jsem nezkoušel táta ho má nový z Obi tak snad tam chybu neudělali ,ale určitě to zkusím projít vše znovu jinak vše by mělo být zapojené v pořádku a žádná barevná hudba to není jde mi spíš i o to jestli kvůli tažnému se dává třeba větší relé na světla ! na směrovky  prý ano- a to jsem koupil silnější. 

Vloženo

Dával jsem si 2x TZ na felicii včetně kabeláže, kterou jsem jen nacvakl na obě zadní světla, žádné relé nebylo potřeba, ani na blinkry i když existovalo silnější se signalizací na palubce a to jsem měl i relé na DS na místě originálního relé tlumených světel. Někde máš kopanec v zapojení ty, nebo ti z Obi. Nemáš i redukci 7 pól na 13? To měníš spínač parkovaček? 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj nemám mám 7 pólový, koupím novou zásuvku a kabel natáhnu to pro jistotu znovu jelikož jsem to cvakal na kabely ale když jsem to měřil naprosto v pořádku byla  kostra .Blikače .Mlha.Světla.Brzdy.Žádná barevná hudba 😉 Tak díky za odpověď a já budu vesele tvořit dál 👍 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...