Franta Novak Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 (editace) Ahoj, je sice hezké, že výrobci čeholiv předpokládají, že uživatelé jejich produktů jsou nesvéprávní orangutani, ale dost často výrobci svými zlepšováky dělají více škody než užitku. Zjistil jsem, že S3 2020 automaticky sepne "ručku", když se pokouším couvat s otevřenými dveřmi u řidiče. Autu se prostě zablokují kola krátce po rozjezdu... Dost nepříjemné poprvé. Dá se to nějak deaktivovat? Zajíždím do dost ošklivého místa, kde každý cm hraje roli a nechci poškrábat disky. Se všemi auty jsem couval s otevřenými dveřmi u řidiče, jen tady to nejde... Editováno: 2. leden 2021, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Ak deaktivujes autohold stale zopne rucku pri otvoreni dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 2. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2021 (editace) Ten autohold mam trvale vypnuty... Vubec jsem nepochopil k cemu je u automatu dobry, abych rekl pravdu. Editováno: 2. leden 2021, autor: Franta Novak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Aby si nemusel stat na brzde ak cakas napr. na cervenu :) Nicmene, stale by malo byt mozne po otvoreni dveri manualne odbrzit rucku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Jinak k tem diskum mi to berou parkovaci senzory napr obrubnik a tak. Mam teda v predu i vzadu po 6ti cidlech. A ano autohold je prave aby si nemusel stat na semaforech na brzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 3. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Po otevreni dveri to odbrzit lze, jenze je treba trochu s otevrenymi dvermi nejprve popojet, pak se to teprve "kousne" a az pak lze odbrzdit. Celkove je to nestastne. Na tech semaforech radeji stojim na brzde a poustim ji, abych si mohl popojizdet bez pridavni plynu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Presne identicky vyskusane a funguje aj u mna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 3. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Hmmm... zajimave, tak ja to zkusim u sebe. Mozna, ze se rozjizdim a az pak otviram, ted jsem znejistel. Ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo Neděle v 16:00 Sdílet Vloženo Neděle v 16:00 noreply0 Všiml sis že odpovídáš ( kritizuješ) lidi v postu který má poslední koment v Lednu 2021, což je více než 4 roky, ti lidi už tu nemusí ani být mohou mít za tu dobu jiné auto. Koukám že jsi se zaregistroval před hodinou a je to tu tvůj první post, no pěkně začínáš, reaguješ na mrtvé vlákno. Dost drsnę na nováčka, nazývat tady lidi retardy a že mají vrátit řidičák. Zamysli se nejdřív ty nad svojim chováním tady, než budeš urážet a kritizovat. Jinak tě tady vítám😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Neděle v 16:37 Sdílet Vloženo Neděle v 16:37 Klid, nováček byl uklidněn a uklizen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.