Publikováno Leden 13, 20214 r Zdravím, autoelektrikář mi diagnostikoval vadnou jednotku : 6Q0937049F nefunguje cyklovač sběračů a zadní stěrač přehrání software jednotky nepomohlo. Mám možnost vyměnit za : 6Q2937049F Nevíte zda je možná výměna? Případně jaký je tam rozdíl? Děkuji
Leden 13, 20214 r Ja som musel dať 6Q0..... aby všetko šlapalo ako ma. U 6Q2....nefungovali tam dajake vybavy.
Leden 14, 20214 r Autor Záleží co by nefungovalo? Zadní stahování nemám a vyhřívání sedaček nepotřebuju. Potřebuju jen zadní senzory, klímu a vytápění zrcátek
Leden 14, 20214 r V první řadě je potřeba zmínit,že co pán shání není Komfortní jednotka ale jednotka BCM,ta nemá vliv ani na klimu,ani na okna,ani na parkovák. Má vliv na tempomat-buď umí nebo né a na zadní stěrač-ale tam stačí změnit zapojení.Na starých fórech to vše bylo včetně schémat.Bohužel nevím,kde se to zašantročilo.
Leden 14, 20214 r Autor Tempomat potřebuji, takže asi jedině tu 6Q0937049F. Jaká jednotka to je nevím, autoelektrikář mi řek jen jakou tam mám a že je vadná. Že je to snad vidět i na diagnostice.
Leden 14, 20214 r Hlavně,těch jednotek je po netu dost,tak nevím,proč řešit náhrady.Ony se řešily kdysi,protože některé uměly i trippling
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.