Majkysek 0 Posted January 13 Share Posted January 13 Zdravím, autoelektrikář mi diagnostikoval vadnou jednotku : 6Q0937049F nefunguje cyklovač sběračů a zadní stěrač přehrání software jednotky nepomohlo. Mám možnost vyměnit za : 6Q2937049F Nevíte zda je možná výměna? Případně jaký je tam rozdíl? Děkuji Quote Link to post Share on other sites
hubo44 48 Posted January 13 Share Posted January 13 Ja som musel dať 6Q0..... aby všetko šlapalo ako ma. U 6Q2....nefungovali tam dajake vybavy. Quote Link to post Share on other sites
Majkysek 0 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Záleží co by nefungovalo? Zadní stahování nemám a vyhřívání sedaček nepotřebuju. Potřebuju jen zadní senzory, klímu a vytápění zrcátek Quote Link to post Share on other sites
atlan 62 Posted January 14 Share Posted January 14 6q2 Nema tempomat tusim Quote Link to post Share on other sites
cosby 433 Posted January 14 Share Posted January 14 V první řadě je potřeba zmínit,že co pán shání není Komfortní jednotka ale jednotka BCM,ta nemá vliv ani na klimu,ani na okna,ani na parkovák. Má vliv na tempomat-buď umí nebo né a na zadní stěrač-ale tam stačí změnit zapojení.Na starých fórech to vše bylo včetně schémat.Bohužel nevím,kde se to zašantročilo. Quote Link to post Share on other sites
Majkysek 0 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Tempomat potřebuji, takže asi jedině tu 6Q0937049F. Jaká jednotka to je nevím, autoelektrikář mi řek jen jakou tam mám a že je vadná. Že je to snad vidět i na diagnostice. Quote Link to post Share on other sites
cosby 433 Posted January 14 Share Posted January 14 Hlavně,těch jednotek je po netu dost,tak nevím,proč řešit náhrady.Ony se řešily kdysi,protože některé uměly i trippling Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts