Majkysek Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Zdravím, autoelektrikář mi diagnostikoval vadnou jednotku : 6Q0937049F nefunguje cyklovač sběračů a zadní stěrač přehrání software jednotky nepomohlo. Mám možnost vyměnit za : 6Q2937049F Nevíte zda je možná výměna? Případně jaký je tam rozdíl? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Ja som musel dať 6Q0..... aby všetko šlapalo ako ma. U 6Q2....nefungovali tam dajake vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkysek Vloženo 14. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Záleží co by nefungovalo? Zadní stahování nemám a vyhřívání sedaček nepotřebuju. Potřebuju jen zadní senzory, klímu a vytápění zrcátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 6q2 Nema tempomat tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 V první řadě je potřeba zmínit,že co pán shání není Komfortní jednotka ale jednotka BCM,ta nemá vliv ani na klimu,ani na okna,ani na parkovák. Má vliv na tempomat-buď umí nebo né a na zadní stěrač-ale tam stačí změnit zapojení.Na starých fórech to vše bylo včetně schémat.Bohužel nevím,kde se to zašantročilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkysek Vloženo 14. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Tempomat potřebuji, takže asi jedině tu 6Q0937049F. Jaká jednotka to je nevím, autoelektrikář mi řek jen jakou tam mám a že je vadná. Že je to snad vidět i na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Hlavně,těch jednotek je po netu dost,tak nevím,proč řešit náhrady.Ony se řešily kdysi,protože některé uměly i trippling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.