marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Prosim o pomoc, verim, ze zde je nejaky pneu mechanik. Jak prosim zjistim rok vyroby pneu. Diky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) Na bočním plášti pneu je oválek, v něm 4 číslice, přičemž první dvě pozice jsou týden a zbytek rok výroby pneu. Editováno: 8. Listopad 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Na bočním plášti pneu je oválek, v něm 4 číslice, přičemž první dvě pozice jsou týden a zbytek rok výroby pneu. Tak tohle jsem hledal a zadny ovalek a 4 cislice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A co treba znaceni pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Nevite nekdo zda Skodovka davala na Octu Com Tdi r.v.02 na 15 litaky pneu: Micheli Pilot Primacy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Nepripada mi pravdepodobne, ze by prvni obuti bylo Michelin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 prosim zrusi.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Nepripada mi pravdepodobne, ze by prvni obuti bylo Michelin. Ja mel funglovku, 2003 benzin, pneu 205/60/15 a mel jsem z vyroby Michelin Pilot Primacy - super to pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Na kokty se davaly vetsinou continetaly aspon na ty lepsi teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Na kokty se davaly vetsinou continetaly aspon na ty lepsi teda Na OCty co vim a videl jsem, z 80% se davaly Matador, akcni modely s mimoradnou vybavou meli jak rika kolega Continental, v mem pripade Michelin, Dunlop, co proste meli tak tam hodili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Já měl od výroby Continental a naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Já měl od výroby Continental a naposled. Ja mel z vyroby taky, pak jeste 2x, ted na zimu very GY a na leto zatim Dunlop, ale uz sou placaty, pujdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Já měl z výroby Matadot. Podle značky byly vyrobeny 2001 jako auto. Koukal jsem na to v servisu, když jsem měnil gumy. Takže předpokládám, že byly origo. A vydržely dost. Měnil jsem je při 90 tisících, takže kdyby se jezdila polovina na letních, myslím, že je to slušné. Na léto jsem ale pak dal GY a na zimu Pirelky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasFCS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Já když kupoval RS nové,v roce 2003,tak jsem ho měl na Michelinech Pilot ...to byly fakt skvělé pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já když kupoval RS nové,v roce 2003,tak jsem ho měl na Michelinech Pilot ...to byly fakt skvělé pneu Jo jo to jsem rikal vyse, vazne zatrim nej co jsem prubnul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 zdravím mám octu 02, elegance a pneu michelin z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.