chlbkp Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Dobrý deň, v noci som si všimol, že na O1 (predfacelift) sa samovoľne rozsvietila pravá parkovačka a pravé zadné svetlo, po naštartovaní a hraní sa s vypínačom svetiel problém prestal, no o hodinu opäť rovnaká situácia. Napadá mi jedine vadný spínač svetiel ale nie som o tom úplne presvedčený, prečo len niektoré svetlá na pravej strane. Za každú radu alebo skúsenosť vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejzlik Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Dobrý den, dnes v noci jsem si všiml, že mi svítí půl auta. Vlezl jsem tedy do auta, ale blinkr byl v neutrální poloze, všechny dveře dovřené a vypínač světel byl v poloze vypnuto. Přes to ale svítilo půl auta (levá strana). Párkrát jsem jsem tedy pootočil s vypínačem světel, a poté problém přestal. Ráno jsem však vstal, ale problém se znovu ukázal. Tentokrát svítila druhá polovina auta. Přišlo mi jako by to bylo denní svícení, ale hodně omezené, asi proto, že nebyl nastartovaný motor. Je to O1 r. v. 2001 1.6 75Kw výbava ambiente. Napadl mě jiný vypínač světel, ale začalo to dělat z ničeho nic. Možná vlhkost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Podobný problém zde: https://forum.skodahome.cz/topic/155290-samovoľné-zapínanie-svetiel/ Bohužel bez odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejzlik Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Tak jsem v pondělí 8.2 vyměnil přepínač světel, a od té doby to neudělalo. Takže pravděpodobně výměna pomůže, ale nechce se mi tomu moc věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Savlis Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Ahoj, na maželčiné O1 r.v.2000 už 2x zůstala svítit levá půlka auta, přední, zadní světla a blinkr (prej, já to neviděl). Naposledy jsem to auto parkoval já, když kolem něj pak později šla, tak svítilo. Já bych dal ruku do ohně za to, že když jsem od něj odcházel, tak nesvítilo. Nějakej nápad? Kdesi jsem vyčet že relé na komfortce, jenže nevim který. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 (editace) Jestli to není automatická parkovací fičura? Ta se aktivuje vytočením kol volantem při parkování, deaktivuješ jí srovnáním kol volantem do roviny. Alespoň u jedné naší služební Fabie to tak fungovalo. Editováno: 27. Březen 2021, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Savlis Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 To auto svítilo zaparkovaný, zamčený, světla vyplý, blinkry vyplý, kola rovně (podélný stání). A svítilo i blinkrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Zkus tady: https://forum.skodahome.cz/topic/155290-samovoľné-zapínanie-svetiel/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Opět sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.