suntour Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Ahoj, auto parkuju na ulici. Na těsněni okna se mi děla řasa viz foto. Jak se jí zbavit ? Napadlo mě Savo Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Dodo Juice APC + zubná kefka... Savo je agresívne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Na savo u auta raději zapomeň 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 5. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Dodo Juice APC tak jsem obědnal a vycistim to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 No po roku určite neaktuálne, ale tak snáď niekomu pomôže (ak to tu niekde niekto nedal). Pre lepšie čistenie toho tesnenia je dobré stlačiť 3x ovládanie konkrétneho okna (keď je dolu) a okno zíde ešte o kúsok nižšie a lepšie sa k tomu dá dostať. U mojej mr 2019 to funguje. okno.mp4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Též jsem lehce zezelenal :-) Zatím se zdá, že stačila voda a zubní kartáček se střední tvrdostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 ja to mam tiez take lahko zazelenane auto parkuje v garazi. MR 2019 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.