fabka2004 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Uz asi mesiac pozorujem nasledovne: Vzdy iba pri startovani studeneho motoru (garazujem je tam +10°C) mi motor naskoci uplne v pohode (do sekundy) ako zvycajne, avsak po pusteni klucika motor bud zhasne, alebo poklesnu otacky na polovicu a bud ich udrzi (teda sa naspat vratia a motorm mierne skubne), alebo ich neudrzi a teda ako popisujem zhasne. Neviem si toto vysvetlit co by to mohlo sposobovat. Pri teplom motore mi to nerobi, a nerobi mi to ani po opakovanom starte ked predchadzajuci bol "neuspesny". Este by som podotkol, ze mi to nerobi stale ale sporadicky tak 30 az 50% studenych startov za posledny mesiac. Mate nejaku ideu, co by to mohlo sposobovat, kde by mohol byt problem, alebo co skusit? dakujem za cenne rady a pripomienky BTW: jedna sa o HTP 47kW 3r a 47tkm (v 46tkm bola prehliadka pri ktorej som stal, ale vyskytovalo sa to uz pred prehliadkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no, tyhle problémy jsem měl u mpi, ale já teda chcípal něky i u zahřátého motoru. Jinak předpokládám, když bys po startu rychle prošlápl plyn, tak by ti to nechcíplo. Já vyměnil svíčky (současně i olej, protože mě to ještě někdy hrozně mlátilo, což dělaly asi hydroštěly, dal jsem teda lepší olej) a zatím jsem bez jediného špatného startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 9. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no, tyhle problémy jsem měl u mpi, ale já teda chcípal něky i u zahřátého motoru. Jinak předpokládám, když bys po startu rychle prošlápl plyn, tak by ti to nechcíplo. Já vyměnil svíčky (současně i olej, protože mě to ještě někdy hrozně mlátilo, což dělaly asi hydroštěly, dal jsem teda lepší olej) a zatím jsem bez jediného špatného startu. u zahriateho to nerobi pridanie plynu som raz skusil, asi zabralo, tazko povedat, kedze to nieje trvala ale sporadicka zavada Olej mam vymeneny a stale mam rovnaky, specifikaciu prekracuje. BTW: svieckami by to mohlo byt, tie som este nemenil, asi bude najvyssi cas aj ked by sa mali menit az po 60tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 já "musel" v 50 tis., to je asi o náhodě, někdo neměnil a má nad 100.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mPeto Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Mám ten istý problém a dosť mi to vadí + občas je cítiť aj silné vibrácie (na cca 3-5 sekúnd), ktoré po pridaní plynu zmiznú. Pomohla spomínaná výmena sviečok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Aj ja som mal tento problem so studenym startom na Octe 1.8T vycistil som skrtiacu klapku a uz startuje jak o zivot skus mozno ti to pomoze!!! Ja ten tvoj motor nepoznam ale myslim si ze ak to niaku klapku ma tak ju vydrhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mám ten istý problém a dosť mi to vadí + občas je cítiť aj silné vibrácie (na cca 3-5 sekúnd), ktoré po pridaní plynu zmiznú. Pomohla spomínaná výmena sviečok? já si teda myslím, že to budou ty svíčky. Řešil jsem to tu dost dlouho, měl jsem stený problémy navíc i s těma hydroštelama, pár vteřin to rachtalo, mlátilo. Vyměnil jsem svíčky, dal lepší olej a vše chodí na 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mPeto Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak to vyskusam a dam vediet, snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no nastastie vela studenych startov nemam, takze to nieje kriticke, avsak ak sa to bude prejovaovat aj nadalej, tak vymenim sviecky a vycistim skrtiacu klapku a uvidime. Momentalne nepouzivam auto tak neviem dat update, ale dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.