Publikováno Únor 9, 20214 r Ahoj, chtěl bych se zeptat zda již někdo řešil vypnutí funkce plachtění - vyřazování DSG při sundání nohy z plynu. Dřívější DQ500 to dělala jen v ECO modu ale nové motory EVO jako pro Octavii IV tak Kodiaq MR2021 to dělají i v režimu drive a je to celkem vopruz hlavně při popojíždění po městě. Navíc to spojkám moc nepřidá. Díky za tipy Upraveno Únor 9, 20214 r od porshe
Únor 9, 20214 r @porshe řešilo se to tu nesčetněkrát. Stačí pohledat. Vypnout nejde ... jedině režim S, jak uvádí @klakson23. Snad možná nějakou úpravou sw převodovky. Jinak myslím, že převodovce ani spojce to nijak neškodí, je na to konstruovaná. To ostatní, co s tím souvisí, je ale věc druhá.
Únor 10, 20214 r No, třeba ta neustále omílaná rekuperace, protože když to furt plachtí, tak se nedobíjí baterie. Dále třeba opotřebení brzd, protože místo toho, aby auto zpomalovalo, když dám nohu z plynu, tak jede konstantní rychlostí a nutí mě ve většině případů šlapat na brzdu ... a převodovka zcela zbytečně řadí tam a zpět. Dále rekuperace filtru pevných částic, která u benzinu probíhá pasivně právě při brždění motorem. A mohl bych pokračovat. Mě ta funkce prostě nevyhovuje a proto většinu času jezdím na sport. Ten ovšem zase někdy motor zbytečně vytáčí. Tak pak si vyber ...
Únor 10, 20214 r Zdravím, nemám přepínání režimů, ale pokud dám nohu z plynu rychle tak neplachtím a pokud ubírám pomalu, tak plachtím. Pokud při plachtění cvaknu na brzdový pedál tak to zařadí. Pokud při brzdění motorem brnknu o plynový pedál, tak začnu plachtit. Ještě také záleží jak to vyhodnotí elektronika, někdy plachtit nelze. Již jsem si na to zvykl a docela to využívám. 2.0l TDI 110kW
Únor 11, 20214 r Autor před 12 hodinami, CEVETE napsal: Díky všem za tipy, o režimu sport vím ale ten se deaktivuje po každém startu i když mám personalizaci s třetím klíčkem. Vzhledem k tomu, že to bude určitě nastavení jednoho bitu v SW převodovky mě zajímalo jestli už na to někdo nepřišel-jak to vypnout na trvalo v režimu D aby to bylo po startu jen v Eco modu.
Únor 11, 20214 r Doporučuji ti se obrátit přímo na někoho, kdo se zabývá chiptuningem a budeš mít jasno. Tady asi jasnou odpověď nenajdeš.
Únor 11, 20214 r Před hodinou, porshe napsal: Není nic lehčího, než při každém startu "ťuknout" do řadicí páky a tím aktivovat sport režim :) Pokud je to složité, tak asi chip, ale to nevím jistě.
Únor 12, 20214 r přehrát soft a pak si to pamatuje poslední zvolený režim a je jedno, který to byl. Dělal mi to Ferda na K. 2019. Člověk je jak magor, nastartuje, ťukne start/stop, 2x přepnout mód na individuál a to celé po každém nastartování v autě za 1,2mil? Ferda to upravil k mé spokojenosti, v módu individuál mám motor a řazení na sport, přepnu DSG z S na D pouze na dálnici, kde se ve 130 dá snést 7. převodový stupeň (v S nechává 6. stupeň, to mi přijde zbytečné), jinak je DSG schopné nechat 6. stupeň a 1100 otáček ve městě a to je dílo. Mám 140 kW 4x4.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.