Publikováno Únor 9, 20214 r Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít?
Únor 9, 20214 r Mne robi to iste. Fungovalo a po nejakom case to proste prestalo. Prepinac mam v polohe AUTO a vsetko povolene, jak v MDF menu tak cez VCDS... skusal som to aj manualne (dea)aktivovat a nic, stale rovnako....
Únor 9, 20214 r před 2 hodinami, CzechJura napsal: Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít? Máš vybitú baterku. Riadiaca jednotka takto šetrí baterku, aby si aspoň naštartoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.