CzechJura Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Mne robi to iste. Fungovalo a po nejakom case to proste prestalo. Prepinac mam v polohe AUTO a vsetko povolene, jak v MDF menu tak cez VCDS... skusal som to aj manualne (dea)aktivovat a nic, stale rovnako.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 před 2 hodinami, CzechJura napsal: Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít? Máš vybitú baterku. Riadiaca jednotka takto šetrí baterku, aby si aspoň naštartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 9. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Nedávno byla měměná za novou. Jsou to asi 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Daj ju na nabíjačku a potom skús znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.